Youtube TV app безполезна!
Ако има някой който се е навил да си взима ТВ смятайки че тази апликация е супер екстра. Не се прекарвайте!
На моя ТВ примерно нямам подръжка на клавиатура и е доста мъчително да търсиш с дистанционното.
Но това нямаше да е толкова дразнещо ако след като напишеш нещо в повечето случаи не ти покажеше "video not available". Поради някаква тъпа опция "syndication restrictions" В самия youtube.
Отделно като търсиш дадено нещо. Не ти прави списък по-реда най-гледани примерно. Ами иди разбери как ги подрежда. И изкарва към 20-25 клипа на търсени и стига толкова....
Аз лично съм с Тошиба ако имат желание други колеги нека споделят при наличието на тази апликация дали са доволни. Но мисля че е еднаква при всички модели ТВ.
Пробвайте с Linkin Park примерно. На мен първите клипове са ми се not available.
Ako искате добро изживяване купете си ТВ със подръжка на клавиатура и Open browser с подръжка на последния flash player.
Отговор: Youtube TV app безполезна!
При Панасоник ги няма повечето от тези проблеми.
При търсене не изкарва всички, а между 80 и 120 клипа. Не са подредени по гледаемост.
Причината че не показва някои клипове е че качилият клипа е въвел рестрикции, кои и на какви устройства може да го гледа.
не съм много сигурен ,че е заради това - на моя (47lm660) си гледах всички клипове от плейлиста ми , но преди известно време повечето също не искаше да ги пусне .след това по неизвестни причини всичко пак си върви - има нещо недоизпипано в самото приложение .
Сасмунг съвсем се осраха. От известно време всеки път когато вляза в ютуб през приложението на ТВто и искам да достъпя нещата от моя акаунт се налага от компа си да активирам достъпа на телевизора .........това е малоумие. Преди веднъж активиран можех да си влизам когато искам, сега е всеки път.
то и при lg е подобна работата , само че го "забравя" ако си влизал през браузъра .
Наистина трудно се борави с дистанционното, но все пак това е телевизор нали. Аз лично сядам на компа, избирам какво ще гледам и си го добавям в профила. После вече е лесно, не се налага да търсиш. Проблема с някои клипове които не могат да се гледат на ТВ го има и при мен, но там мисля че нищо не може да се направи.
Аз съм с Панасоник ST50 и съм много доволен от Youtubе приложението.
До сега не съм имал проблем с клип който да не иска да го отвори.
Вярно трудно се работи с дистанционното, но пък има опция да се синхронизира с таблет или телефон и става много бързо.
Помни всичко което съм гледал независимо дали от телевизора, компа или таблета.
Тъй, че си мисля, че проблема ти идва от телевизора, а не от приложението за смарт телевизори.
milenskior, предполагам се сещаш , че приложението за гледане на ютуб е различно за всяка една марка телевизори :)
Така, че е нормално на различните марки телевизори да се държи по различен начин, защото са различни програми :)
Точно това исках да кажа, но явно е прозвучало по друг начин.
проблема според мен е в марката на телевизора.
при мен някои неща тръгват някои не.как да си сваля последния flash player.телевизора е панасоник 42ет60е
Аз също съм с Панасоник и съм пределно доволен. От как разбрах, че мога да си ги търся и намирам от таблета, пък да ги плейвам на телевизора ... съм на седмото небе :) Изобщо не вярвах, че някога ще го ползвам това, пък излезе супер екстра.
е аз от лап топа през youtube tv app изкарвам всичко но през вбох7 ми иска нов flash player.