NEO LED 39880 FHD SMART WI FI ( Интернет през рутер- лан )
Здравейте доста почетох но нещо не мога да навържа схемата , имам следния тв взет е от приятел но няма Dongle-а за ви фи , в момента е пуснат към рутера с лан кабела и от там има интернет , когато си кача филм на ЮСБ и дам да го гледам ми показва още една връзка PC-PC на лаптопа ми също я имам тази папка , има ли вариант чрез нея някак рутера да предава към ТВ или ще ми трябва донгъл-а , отделно гледах едни който са по 2-5 $ в Али и не са от типа бисквитка ами по малки дали ще свършат работата и има ли вариант някак да се свържа така с телевизора по тази схема , лаптопа ми е с Ви Фи , рутера ми е до телевизора и го вързах на лан да видя за интерната дали му работи Просто най лесния вариант да не се занимавам да качвам на юсб и т.н. филмми и др а да е свързан като реша пускам и гледам на него ....
Отговор: NEO LED 39880 FHD SMART WI FI ( Интернет през рутер- лан )
Това беше най-дългото изречение което съм чел някога! Естествено нищо не се разбира. Към автора на темата, по-добре си формулирай някакви конкретни въпроси, отделени в отделни изречения.
Колега, трябво да си инсталираш на компютъра DLNA сървър, аз лично ползвам PS3, има го в раздела. В тази програма шерваш определени папки които после намираш през телевизора и си гледаш филма през лан кабела и не се занимаваш с флашки!
Ивайло ме разбра , не мисля че проблема е една запетая една точка една голяма буква ....
- - - - - - - - - -
Благодарности на Ивайло !!!
- - - - - - - - - -
сега проблема е как да пусна субс.а Прочетох всичко из темите но нещо не мога да се справя с това направил съм всички настройки както трябва по описания но когато пусна филма ми пише неподдържан или невалиден файл и ми тръгва само един фаил от много-то Като тръгне не ми пуска субс.а с едно и също име са просто не може да ги засече ли не знам ...