Резултати от 1 до 2 от общо 2

Gearbest навършва 5 години - как да се възползвате от това?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

  1. Тук е от
    Jul 2016
    Мнения
    81
    #1

    Gearbest навършва 5 години - как да се възползвате от това?

    Независимо от стереотипите, свързани с Китай и стоките, които идват от тази страна, безспорно през последните години държавата доби опит и необходимите средства, за да може да предлага стойностни и качествени продукти. Това не значи, разбира се, че няма да попаднете на евтини и некачествени китайски стоки, но означава, че има голяма вероятност и да намерите доста добри попадения.

    Представяли сме ви сайта Gearbest и преди - на 21-и март той отбелязва своя пети рожеден ден и очакваме добри сделки по повод този юбилей. Както обикновено, ще извадим за вас най-ценните предложения - както и съвети, свързани с използването на купони, отстъпки и други полезни стъпки, за да извлечете и вие полза от празника.

    На ето този линк можете да следите всичко, свързано с голямото парти, които онлайн магазина организира по повод рождения си ден.




    Специалната секция за предварителна поръчка дава също много добри опции, които можете да запазите още в този момент, срещу еквивалента на 5$ депозит.

    Можете да се сдобиете с Nokia X5 за 242 лева, ако депозирате около 8 лева. Това е смартфон от ниския среден клас, който отговаря на Nokia 5.1 Plus, за който можете да прочетете детайлно ревю.




    Flash Sale промоциите също са активни не само по време на офертите за рождения ден, но в рамките на партито, цените са наистина добри. Nokia X6 (която в Европа е Nokia 6.1) може да бъде взета за 294 лева.




    Небезизвестният "флагшип убиец" Pocophone F1 на Xiaomi също е част от Flash промоцията - можете да го вземете за 518 лева.




    Геймърите могат да получат механична клавиатура Alfawise V1 само за 80 лева, като промоцията е валидна още около три дни. Доставките до България са безплатни, но се бавят между 15-28 дни, защото идват от китайския склад.




    Интересният автоматичен чистач на прозорци, чието детайлно ревю можете да прочетете тук, е 263 лева.





    Сайтът предлага и известно количество купони, с помощта на които можете допълнително да свалите цените на определени продукти. Има ограничено количество от тези купони, които гарантират до 55% отстъпка, но те най-вероятно ще се разграбят сравнително бързо. Сред другите интересни предложения са купон за 5% отстъпка от аксесоари за смартфони, както и 5 лева допълнителна остъпка за собствената марка на Gearbest - Alfawise.

  2.  
     
  3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич
    Мнения
    4,810
    #2

    Отговор: Gearbest навършва 5 години - как да се възползвате от това?

    Нещо ЕU Express изчезна като опция. Само EU Prioriti Line остана, но там всичко е на митница. Що така?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 65
    Последно: 22-05-19, 18:29
  2. 11 стъпки за 11.11 - разпродажби в GearBest
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 31-10-17, 09:29
  3. Отговори: 5
    Последно: 18-05-17, 15:05
  4. Black Friday 2015 в GearBest
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 32
    Последно: 17-12-15, 17:35
  5. Отговори: 3
    Последно: 17-10-05, 15:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе