GSM H69 и GPS Nippon NP 350
Здравейте !
Някой има ли, ползвал ли е изброените модели? Недостатъци ?Стават ли все пак за работа ? На GSM а игрите въобше не ме интересуват. Ще се използва само за разговори с 2 те карти и блутута за хенсфри. Е някоя снимка може. С 2 телефона е зор работа GPS а ще се използва в градове за аборигени като София без грам табела за посока към възлови градове / че даже и на улиците /и за Мамалигария.
Моля за триене. Набалбуках се с навигацията -ще дам отзиви. Телефона имал стендай по4ти цял ден :yikes
Re:GSM H69 и GPS Nippon NP 350
GPS Nippon NP 350
Maлко инфо. Става за в работа. Вчера ме заведи до 4 адреса в Бургас. До 2 та знам пътя , но само от входа за Варна и обратно като крокодилите :)
А вчера ме преведе през навалицата в града .
Машинката е с версия на Иго 8.0.0.45679 . Но не съм доволен от Анелия -та- много досажда бе за скорост. :RTFM:
за 169 лв. толкова.
GPS Nippon NP 350
Имам го от няколко месеца машинката е перфектна. Батерията издържа около 2:30 часа.
Хубавото на устройството е че можеш да му слагаш различен софтуер лично съм го пробвал с IGO 8.3; IGO Amigo; Sygic; и с Garmin тръгва но с повече баране :), по отнушение на картите там вече каквото си намериш избора е голям.
Цитат:
Първоначално публикувано от tas_devil
GPS Nippon NP 350
Имам го от няколко месеца машинката е перфектна. Батерията издържа около 2:30 часа.
Хубавото на устройството е че можеш да му слагаш различен софтуер лично съм го пробвал с IGO 8.3; IGO Amigo; Sygic; и с Garmin тръгва но с повече баране :), по отнушение на картите там вече каквото си намериш избора е голям.
да ама за Бургас файда никаква. Стара карта / то няма нова, но току виж утре са изменили организацията на движение по някоя улица
Здравейте, от два дни съм с Nippon NP 350 и нещо не е както трябва, или аз не го правя както трябва. Проблема е, че открива сателити, но в ИГО-то си стоят червени и няма никаква навигация. Вчера след 20 мин. на открито се оправи е си работи перфектно докато се прибрах, после го спрях, щото постоянно мрънкаше че няма сигнал на закрито. Сутринта вече не пожела да захапе изобщо докато стигна на работа :081:. Машинката е с версия на Иго 8.0.0.45679. Някакви идей?
Цитат:
Първоначално публикувано от katlak
Здравейте, от два дни съм с Nippon NP 350 и нещо не е както трябва, или аз не го правя както трябва. Проблема е, че открива сателити, но в ИГО-то си стоят червени и няма никаква навигация. Вчера след 20 мин. на открито се оправи е си работи перфектно докато се прибрах, после го спрях, щото постоянно мрънкаше че няма сигнал на закрито. Сутринта вече не пожела да захапе изобщо докато стигна на работа :081:. Машинката е с версия на Иго 8.0.0.45679. Някакви идей?
Първо трябва да изчакаш да се позиционира на открито и тогава да тръгнеш с колата да се движеш. IGO 8.3.2 се позиционира по бързо, дори и в движение ствава бързо. Незнам какво общо има софтуера за позиционирането, но е факт, че това става по бързо с новите версии на IGO.
Ами не става с 8.3.2 съм и пак не иска. Стоя на място повече от 20 мин и пак не иска .....