Здравейте на всички,
Нова съм в този форум и се регистрирах основно,за да получа отговор въпроса (надявам се да ми помогнете,за което предварително благодаря).
Как е възможно двама потребители да "са обвинени",че пишат от едно GPRS, след като единият от тях е писал и изпращал съобщения от собствения си телефон, който ЛОГИЧНО не е на разположение на другия потребител?
Надявам се да ми помогнете

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Всъщност недей, в началото ме подведе. Отговорът е ДА и се крие в следното: Each GPRS device is dynamically assigned a unique private IP address, but multiple GPRS devices share the same Public IP address. Тоест, ако двама души например през телефоните си пишат в този форум и са в една GPRS мрежа, напълно възможно е външното им АЙПИ да е еднакво, при което, специално тук със сигурност ще отнесат банан.
 Всъщност недей, в началото ме подведе. Отговорът е ДА и се крие в следното: Each GPRS device is dynamically assigned a unique private IP address, but multiple GPRS devices share the same Public IP address. Тоест, ако двама души например през телефоните си пишат в този форум и са в една GPRS мрежа, напълно възможно е външното им АЙПИ да е еднакво, при което, специално тук със сигурност ще отнесат банан.  

Първоначално публикувано от elvira
 Първоначално публикувано от elvira