На смартфона ползвам Гармин мобайл ХТ и ми върши чудесна работа. Какво обаче да инсталирам на другата машина която е със софт с40??? Благодаря.
На смартфона ползвам Гармин мобайл ХТ и ми върши чудесна работа. Какво обаче да инсталирам на другата машина която е със софт с40??? Благодаря.
Ако се не лъжа единствената възможност са OVI Maps. Ако има вграден GPS ще работи като GPS с тях, ако няма - ще работят като карта. Преди време ги бях сложил на Nokia 5310, вършеха някаква работа.
Да Крис обаче са много дървени :-(. България - само главните пътища. Арабистан - подробни но изискват интернет връзка. Дано не си прав че това е единствената възможност.Първоначално публикувано от КрИс
При S40 на Nokia, нямаше ли ограничени от 1МВ на приложение?
Ако е така шансовете са почти отрицателни за нещо по-сериозни от това което Крис каза.
Не съм сигурен. Май само Джава приложения вървят на С40. В същност и лекарство за Ови би ми свършило работа до някъде но както казах самите карти са кофти.
Навтек нали пуснаха подробна карта за безплатната навигация на Нокиа.
Te точно тя, ако видиш Бургас ще останеш с впечатлението че е село, толкова е "подробна".
Какво се има впредвид ЛЕКАРСТВО?????Първоначално публикувано от Popkaro
и аз се боря с същия проблем!
"Лекува" програмата така че да заработи;-)Първоначално публикувано от nautica_