Навил съм се да си закупя антирадар, но за жалост нищо не разбирам. Та да питам за впечатления някой ако може да сподели.
Навил съм се да си закупя антирадар, но за жалост нищо не разбирам. Та да питам за впечатления някой ако може да сподели.
Предпочетох марка Марухама, защото имат и соларно зареждане. Не съм имал друг антирадар, но за градски условия мисля , че не са удачни, хваща дето се казва и булсатком. Предполагам и другите марки са така
Проблема е, че полицаите не си държат включени радарите непрекъснато, а "стрелят". Тогава антирадара не върщи работа. Ако радара е с камера има смисъл и за щастие камерите навлизат все повече. При радарите с камера, мобилни или стационарни няма как да включваш и иключваш радара и радардетектора успява да го хване.
Cobra са в ниския клас, въпреки това са масови в БГ.
whistler. Позиционира се в средния клас.Като цена-качество е номер 1. Фалшивите аларми са доста по-малко от тези при Кобра.Но не разчитай и на него /всъщност на който и да е/ на 100%.
Passport, Bell - висок клас, но струват маса пари.
виж в ebay.com.
Благодаря за отговорите. Насочил съм се към втора употреба с марка whistler XTR550. Ще споделите ли нещо за него?
Според мен не разбираш от радари/антирадари детектори и се изказваш пристрастно. Прост поглед върху качеството на изработка върху Whistler и Cobra показва, че първия е нисък клас, а втория средна хубост. техическите характеристики са на второ място, но не и на последно. Както при компютрите, така и при детекторите всичко се свежда до финна настройка от грамотен потребител т.е. кое да се включи и кое не. Висшия пилотаж при детекторите са тези с вграден GPS, нооооо в Р.Б. е безсмислено по причини, които няма да засягам тук, че ще почнете много да разбирате. За радост, може би, камерите за сигурност са описани и могат да се вложат като софт в GPS-ите. Това обстоятелство намалява смисъла от детекторите на р.с. до излишен аксесуар. Аз лично вече не го слагам, макар моя р.д. да може и да говори ;-).Първоначално публикувано от kyosev
здравейте има радар-детектор кобра ESD 6060 знам че е кофти но кво да се прави за толкова пари толкова ,искам да ви питам някой чул ли е за нови радари на КАТ видях на няколко патрулки че са сменили ТР4 и сега с някакви други така ли е ? и ако е така на кои банд работят защото моя ESD 6060 изобщи не реагира като мина покрай тях
Тия новите с камерите ли? Чух че няма спасение от тях. Всичко се развива за 2 сек. Снима и 10-15сек клип след като те засече. При което се вижда как бясно набиваш спирачките. Антивадарите отиват в историята.
Не знам дали са с камера вътре но забелязах че старо-то ТР4 го няма отпред а новото е с правоъгълна форма и е тънко като навигация нарочно минах няколко пъти покрай тях и нищо ама нищо....никой банд не ми светна....Първоначално публикувано от Tommorow
p.s сутринта минах покрай една патрул-ка с добро старо ТР4 с камера засякох от 2 км но тези новите не знам какви са приличат ми на едни англиски които работят на К -банда