Резултати от 1 до 9 от общо 9

Антирадар?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Антирадар?

Навил съм се да си закупя антирадар, но за жалост нищо не разбирам. Та да питам за впечатления някой ако може да сподели.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Антирадар?

Предпочетох марка Марухама, защото имат и соларно зареждане. Не съм имал друг антирадар, но за градски условия мисля , че не са удачни, хваща дето се казва и булсатком. Предполагам и другите марки са така

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Проблема е, че полицаите не си държат включени радарите непрекъснато, а "стрелят". Тогава антирадара не върщи работа. Ако радара е с камера има смисъл и за щастие камерите навлизат все повече. При радарите с камера, мобилни или стационарни няма как да включваш и иключваш радара и радардетектора успява да го хване.

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Cobra са в ниския клас, въпреки това са масови в БГ.
    whistler. Позиционира се в средния клас.Като цена-качество е номер 1. Фалшивите аларми са доста по-малко от тези при Кобра.Но не разчитай и на него /всъщност на който и да е/ на 100%.
    Passport, Bell - висок клас, но струват маса пари.
    виж в ebay.com.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Благодаря за отговорите. Насочил съм се към втора употреба с марка whistler XTR550. Ще споделите ли нещо за него?

7. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от kyosev
    Cobra са в ниския клас, въпреки това са масови в БГ.
    whistler. Позиционира се в средния клас.Като цена-качество е номер 1. Фалшивите аларми са доста по-малко от тези при Кобра.Но не разчитай и на него /всъщност на който и да е/ на 100%.
    Passport, Bell - висок клас, но струват маса пари.
    виж в ebay.com.
    Според мен не разбираш от радари/антирадари детектори и се изказваш пристрастно. Прост поглед върху качеството на изработка върху Whistler и Cobra показва, че първия е нисък клас, а втория средна хубост. техическите характеристики са на второ място, но не и на последно. Както при компютрите, така и при детекторите всичко се свежда до финна настройка от грамотен потребител т.е. кое да се включи и кое не. Висшия пилотаж при детекторите са тези с вграден GPS, нооооо в Р.Б. е безсмислено по причини, които няма да засягам тук, че ще почнете много да разбирате. За радост, може би, камерите за сигурност са описани и могат да се вложат като софт в GPS-ите. Това обстоятелство намалява смисъла от детекторите на р.с. до излишен аксесуар. Аз лично вече не го слагам, макар моя р.д. да може и да говори ;-).

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2011

здравейте има радар-детектор кобра ESD 6060 знам че е кофти но кво да се прави за толкова пари толкова ,искам да ви питам някой чул ли е за нови радари на КАТ видях на няколко патрулки че са сменили ТР4 и сега с някакви други така ли е ? и ако е така на кои банд работят защото моя ESD 6060 изобщи не реагира като мина покрай тях

10. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Тия новите с камерите ли? Чух че няма спасение от тях. Всичко се развива за 2 сек. Снима и 10-15сек клип след като те засече. При което се вижда как бясно набиваш спирачките. Антивадарите отиват в историята.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    Тия новите с камерите ли? Чух че няма спасение от тях. Всичко се развива за 2 сек. Снима и 10-15сек клип след като те засече. При което се вижда как бясно набиваш спирачките. Антивадарите отиват в историята.
    Не знам дали са с камера вътре но забелязах че старо-то ТР4 го няма отпред а новото е с правоъгълна форма и е тънко като навигация нарочно минах няколко пъти покрай тях и нищо ама нищо....никой банд не ми светна....
    p.s сутринта минах покрай една патрул-ка с добро старо ТР4 с камера засякох от 2 км но тези новите не знам какви са приличат ми на едни англиски които работят на К -банда

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. продавам антирадар
    От radjoto във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 02-02-11, 10:53
  2. продавам антирадар whistler 1783
    От radjoto във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 14-01-11, 17:10
  3. Продавам Антирадар Cobra XRS9630 - нов - Продадено
    От mickey mouse във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 26-09-10, 12:46
  4. Има ли simbian приложение антирадар??????
    От SX1 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 21
    Последно: 04-11-04, 19:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе