Re:Препоръка за хубава навигация за начинаещ
http://www.dieselstation.com/up_pics...r-pictures.jpg Това е форестър. Тези които си падат по този тип возила знаят за какво става дума :smiley:
Относно китайските NO NAME устройства. Без коментар. Гледам да стоя по-далече от такива, но за всеки влак си има пътници...
П.С. Не е въпроса да се вземе Гармин за 800 лв. Но и нещо китайско няма да му отива. Така, че нещо средно (като Prestigio-to примерно) би свършило работа.
Ако аз трябваше да избирам в момента бих гледал ЦЕНА, ГАРАНЦИЯ, КАРТИ (щото GPS без карти е като компютър без интернет, че и по зле)
Цитат:
Първоначално публикувано от sombrero
Здравейте и добре заварили,
никога не съм ползвал навигация, като изключим 5-6 опита с вградената в htc legend.
Сега имам желание да си сложа в колата истинска навигация и си я представям така:
дисплей min 4.3" и добра разд. способност
лесна за ежедневно сваляне и поставяне
с възможност за свързване на телефон чрез блутуут, а ако може и с аудиото на автомобила( аз и за автомобила не съм сигурен, че дава възможност за такава връзка - форестър 2007)
да говори на български или да мълчи, изписването няма значение.
да е до 500 лв, а ако е до 400 ще е голям плюс.
Ако изискаванията ми звучат прекалено лаишки, ще съм благодарен и на линк към място, където мога да се запозная на теория с този тип устройства.
Благодаря и до скоро :)
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1305093660[/time]_________________________________________________
Забравих да спомена, че ще се ползва 70% в София, 25% из страната и 5% Европа:)
Погледни и тази оферта.
Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
http://www.dieselstation.com/up_pics...r-pictures.jpg Това е форестър. Тези които си падат по този тип возила знаят за какво става дума :smiley:
Относно китайските NO NAME устройства. Без коментар. Гледам да стоя по-далече от такива, но за всеки влак си има пътници...
П.С. Не е въпроса да се вземе Гармин за 800 лв. Но и нещо китайско няма да му отива. Така, че нещо средно (като Prestigio-to примерно) би свършило работа.
Ако аз трябваше да избирам в момента бих гледал ЦЕНА, ГАРАНЦИЯ, КАРТИ (щото GPS без карти е като компютър без интернет, че и по зле)
Какви карти. Всичко се тегли от нета. Престижиото не е лошо. Аз съм с такова, но стар модел. Предимството му пред останалите китайчета е, че имат сервиз. Иначе оригиналнич софтуер съм го ползвал само един месец. Непрекъснато излизат карти и трявба да се ъпдейтват. Оригинанлния софтуер не приема пиратски карти, докто на китайчетата от Аукро директно им слагаш новите карти. Който иска да е легален и да плаща за карти да си купи Гармин. Поне си имаш ъпдейт за две години.
Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
Престижиото има едно единствено предимство пред китайските нонейм GPS-и и то е гаранцията му. Не е малко де.
Но да не се залъгваме - и като хардуер и като поддръжка, това си е стандартен китайски ПС, просто брандиран от Асбис.
Цитат:
Първоначално публикувано от sombrero
Здравейте и добре заварили,
никога не съм ползвал навигация, като изключим 5-6 опита с вградената в htc legend.
Сега имам желание да си сложа в колата истинска навигация и си я представям така:
дисплей min 4.3" и добра разд. способност
лесна за ежедневно сваляне и поставяне
с възможност за свързване на телефон чрез блутуут, а ако може и с аудиото на автомобила( аз и за автомобила не съм сигурен, че дава възможност за такава връзка - форестър 2007)
да говори на български или да мълчи, изписването няма значение.
да е до 500 лв, а ако е до 400 ще е голям плюс.
Ако изискаванията ми звучат прекалено лаишки, ще съм благодарен и на линк към място, където мога да се запозная на теория с този тип устройства.
Благодаря и до скоро :)
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1305093660[/time]_________________________________________________
Забравих да спомена, че ще се ползва 70% в София, 25% из страната и 5% Европа:)
И защо не си инсталраш на телефона навигация и с един допълнителен комплект зарядно и стойка си на 6!?
Нормално е да не си очарован от вградената! Не знам да има модел телефон с вградена офлайн навигация, че и с карти! Виж във форума за андроид има цяла секция GPS и ще намериш кракнато последни версии на всичко най-добро с последни карти на Б-я и Европа! Аз на моя Дел Страйк съм си инсталирал и Иго и КоПилот и Сиджик, просто така за разнообразие с последните карти!
Цитат:
Първоначално публикувано от backinblack
............ Не знам да има модел телефон с вградена офлайн навигация, че и с карти! .........
Освен ако не броиш Nokia за телефон и навигацията му за навигация, но според мен последните версии на навигацията са добри и всички карти са безплатни и офлайн. :)
Цитат:
Първоначално публикувано от SAGE
Освен ако не броиш Nokia за телефон и навигацията му за навигация, но според мен последните версии на навигацията са добри и всички карти са безплатни и офлайн. :)
Винаги съм бил на телефон с ОС! Преди с WM, а сега с Андроид и изобщо изключих, че има такава марка, а и той пише че има андроид телефон, а андроид и ундоус мобиле телефони с вградета офлайн навигация няма! Верно, че нокията има навигация, май и гармин беше!?