Резултати от 1 до 2 от общо 2

Gps за товарно мпс

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2013

Gps за товарно мпс

Здравейте,
    трябва ми GPS за камион на достъпна цена и понеже нямам опит, бих искал да помоля за вашите съвети и насоки.
    За сега съм се спрял на този модел North Cross ES515 за камион. Ако някой има впечатления за модела или марката моля да пише.
    Благодаря предварително!

2.  

3. Тук е от
    Sep 2010

Отговор: Gps за товарно мпс

Цитат Първоначално публикувано от todordim Виж публикацията
    Здравейте,
    трябва ми GPS за камион на достъпна цена и понеже нямам опит, бих искал да помоля за вашите съвети и насоки.
    За сега съм се спрял на този модел North Cross ES515 за камион. Ако някой има впечатления за модела или марката моля да пише.
    Благодаря предварително!
    Здравейте, аз карам камион и използвам GPS за камион LEOS М5, препоръчаха ми е едни колеги, с които се срещнах съвсем случайно в Испания на един паркинг и се заговорихме за това и ми препоръчаха този модел. Като се върнах в България си е купих от сайта и вече близо 1 година е ползвам. Имаше инсталиран софтуер за камион, с възможност за въвеждане габарити на превозното средство - височина, тонаж, брой оси и други. Много съм доволен от машинката, не ми е изневерила нито веднъж и доста пъти ме е спасявала. Препоръчвам!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе