Отговор: Видео регистратори
от доста време съм решил да си взема, но все не мога да се наканя...
най-оригиналните екстри, на които съм попадал, са две камери за различни части на колата и нощни ледове, но най-много ми харесва при надхвърлянето на 4 или 6g как записът става неизтриваем.
това, което досега ме е спирало, е желанието да взема нещо, което да вади достатъчно добра картина, за явно прекалено високите ми изисквания
колкото пъти реша да гледам в нета записи от камери, толкова пъти се разубеждавам. за мен номерът на отсрещната кола в движение трябва да се вижда, а на практика номерът на колата пред теб често е нечетим. истината е, че това не е чак толкова важно, защото стане ли нещо сериозно, нужда от номер на записа няма
иначе не-екстри, колкото щеш (като изключим лошия образ) - работа само на батерия, работа само на карти под клас 6, прехвърляне на компютър само чрез специален софтуер...
В ***** са задължителни - т.е. в тамошните форуми който разбира руски...
Иначе има с фулл ХД камери и до колкото съм гледал видео в движение се виждат номерата (през деня). Обаче не разбирам защо масово в avi файлове са записите!
Какъв е проблема с ави файловете?
Е можеше да има разнообразие малко като например и mkv освен в avi и mov файлове да е кепчъра!
Цитат:
Първоначално публикувано от
Yasen6275
Какъв е проблема с ави файловете?
обема - респективно дължината на записа.... но за по-добра компресия е нужен по мощен чип/процесор, което оскъпява устройството.
от 2 години имам камера в колата и съм си доволен. Преди се чудих какво да правя със заснетите клипчета, но сега съм казал че само и единствено ме интересуват записи касаещи мен.
2 4" HD 1080p Vehicle Car Camera Video Recorder Rear View Mirror Camcorder DVR | eBay