Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hisense OLED 65A85N и 65A85Q

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Nov 2025

Hisense OLED 65A85N и 65A85Q

Здравейте, понеже не разбирам от ТВ искам да се допитам до вас дали конкретните модели: Hisense 65A85N(2024) и 65A85Q(2025) си заслужават, защото няма много информация, нито ревюта. В едно ревю от Острова се споменава, че 65A85N е с екран като на LG C4 OLED, което би трябвало на теория да е добре, но дали на практика е така. OLED си оставя най-качствената картина, но дали конкретните модели я предлагат.
    Ще се гледат филми и сериали за по 1-2 часа предимно вечер от стрийм, флашка или PC, няма директна слънчева светлина, от около 3-3,3 метра. Направи ми впечатление, че се бяха оплакали от субтитри,които предизвикали изгаряне, което за мен е някак си шантаво, препоръчват да са максимално прозрачни. Има ли нещо вярно или е за стари панели?
    За Hisense 65A85N(2024) и 65A85Q(2025) не намерих много разлики, дори и в официалния сайт. Алтернативата на тези е пак Китай TCL 65C7K.
    Сега, ако има нещо по-читаво за по-малко пари ще е много добре.
    Интересно е също, че и трите ми са в един и същ ценови диапазон 2К лв, TCL е с една идея по-евтин, но няма да се лишавам от по-качествена картина за 200 лв. и затова си мисля дали да не бодна една бройка от OLED за под 2K.

2.  

3. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Отговор: Hisense OLED 65A85N и 65A85Q

Нямам конкретни наблюдения на въпросните модели.
    Но, не намирам пълни спецификации за 65A85Q (2025) в сайта за сравнение на ТВ и монитори.
    Но изглежда че, стария модел 65A85N има по ниска яркост на панела (150) сравнена със C4 на LG:

https://www.displayspecifications.co...son/eecb2ee32c

Което следва, че картината ТВ, ще е по тъмна, от C4.

П.П.Лично ако избирах OLED, щях да се придържам към по наложените марки: Sony, LG, Samsung.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

+1 с мнението на tek. Китайските боклуци бих ги подминал с 200. Тези "ревюта" дето ги гледате са на платени персонажи и/или на хора, на които гроздето им е кисело (или просто парите им се свидят) и се опитват да се успокояват с компромисите на китайските шитове.

5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

това е една много добра цена за ОЛЕД

6. Novice
    Тук е от
    Nov 2025

Ще изчакам с купуването, но не знам защо ги крият тези спецификации. Ако трябва да се купува на кое ще заложите :

1. Hisense 65A85N(2024) в момента 1899 лв 5 години удължена гаранция

2. Hisense 65A85Q(2025) 2299 лв да предположим, че спадне с 10-15 % на Ч. петък и той с 5 години удължена гаранция

3. TCL 65C7K с ваучер ми излезе 1600 лв (EMAG), но дойде с фини драскотини по екрана. Нищо, че беше нов и чемберосан. Върнах го, не го пуснах дори. Бях афектиран и не знаех, че поддръжката е заменена с AI, с една дума се наиграх, заради разправията с опаковане и връщане, което е трудно за сам човек , защото другите са на работа.

4. Samsung 55S90F, цена 2100, но ме притеснява размера, заради разстоянието от което ще се гледа около 3 м, А и не срещнах категорични мнение, че си заслужава. И на него цената му е плаваща. По принцип съм много резервиран към марката избягвам я винаги когато мога т.е. винаги. Ако си заслужава ще е първото нещо на Samsung в къщи.

Знам, че да получа нещо трябва да се лиша от друго.Качеството на картината е първостепенно, цената второстепено, заради близките цени. Телевизия няма да се гледа на този ТВ, за телевизия нещо непретенциозно - може би Arieli или друго за някави дребни пари.

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    +1 с мнението на tek. Китайските боклуци бих ги подминал с 200. Тези "ревюта" дето ги гледате са на платени персонажи и/или на хора, на които гроздето им е кисело (или просто парите им се свидят) и се опитват да се успокояват с компромисите на китайските шитове.
    То само такива има, нищо независимо не намерих

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам OLED телевизор LG OLED 65 C8PLA
    От jankos във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 15-01-25, 09:33
  2. Избор на Тв между HISENSE 55A7GQ и HISENSE 55U8HQ
    От evgenigs във форум Hisense телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 06-07-23, 19:51
  3. Избор м/у Sony OLED 55A75K и Samsung OLED 55S95B
    От KupoB във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 22-12-22, 08:59
  4. LG OLED 55B1 или LG OLED 55C1
    От evgenigs във форум LG телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 10-04-21, 09:27
  5. Каква е разликата от OLED и OLED+
    От bulgaran във форум Philips телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 07-02-20, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе