Здравейте, купих си една тояга DVD NEO R45USB HD с USB и SD/MMC слот.http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09024612 Когато пусна ДВД диск субтитрите са с нормална големина и всичко е о.к. Обаче когато пусна XviD файл със субтитри свален от zamunda.net, буквите са ужасно малки и изобщо не стават за четене. Пробвах да направя DivX с вградени субс. с AviSub, AviAddXsub и всички тем подобни "Бързи" програми за правене на вградени субтитри, но резултат никакъв. DVD-то чете направения DivX но като натискам бутона "Subtitles" пише, че няма налични субс. А когато зарежда филма, не излиза меню: "Със субтитри; Без субтитри" А при XviD излиза. Какво ли не пробвах с тея програми, с различни настройки и не става. Пробвах с AVIRecomp, VirtualDub и производните им и ги вградих директно чрез реенкодинг и стана супер , но направих само 10мин. AVI, понеже цялата процедура трае около 1,5 часа.
.От К&К отговориха, че нямат firmware. Пробите ги правя с флашката през USB-то.
Имам следните въпроси:
1. Има ли по-бърза програма за перманентно вграждане на субс, чрез реенкодинг.
2. Как е възможно DVD-то да чете новоформирания с вградени субс DivX файл и същевременно да не излизат титри?!? (Направи ми впечатление, че когато преглеждам файла с DivX Player на компа, трябва с десен бутон от менюто да избера субс. принудително иначе не тръгват сами. На DVD-то това не се получава.)
3. Защо на всички DVD плеъри за които прочетох в google и по форумите вградените субтитри в DivX излизат, а на мойта пръчка не ?Отгоре на него пише че поддържа DivX?!?
Ще бъда много благодарен ами ми дадете информация по тези въпроси.

Отгоре на него пише че поддържа DivX?!?
появиха се....! Невероятно. Даже бих казал, че времето за запис на диска е по-малко отколкото времето за прехвърляне на флашката. Доволен съм! Само дано издържи по-дълго механиката. По принцип взех това NEO заради слотовете SD/MMC и USB, като се надявах да не чегъртам с дискове, но след като не поддържа вградените субс от USB, нямам избор. Въпреки всичко е хубаво, че се появиха. Благодаря още веднъж #petttto , че ме насочи към програмата и от там се разплете загадката!