И аз ползвам такъв кабел - не е от кабела , копчето "3Д" на дист. у-е не помага ли ? :D
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
И аз ползвам такъв кабел - не е от кабела , копчето "3Д" на дист. у-е не помага ли ? :D
Пускам филма от пс той е на режем 3д горен/долен, след което екрана ми е на две разделен и аз от дистанционото давам същия режим 3д и тръгва обаче образа е замазан и изобшо не е това което трябва да е . По същия начин го пускам с кабел VGA. обаче там нещата са както трябва
Здравейте
От няколко дена съм собственик на LG LM670S и ако може да попитам няколко въпроса?
1. Искам да вляза в сервизното меню пробвах много начина и не се получава целта ми да вляза там е да си запаметя списъка на каналите на флашка
2. Какви програми мога да си сложа на телевизора само тези който ми излизат в Smart TV или може и други защотото ми се виждат много малко.
3. Мога ли да си сложа Netflix?
4. Гледам че на LG 55LM670S подържа DTS а LG 47LM670S пише че няма дали не е спряно от сервизното меню?
5. Мога ли докато ползвам HDMI да гледам и телевизия в едно малко квадратче както може в вградения браузър на телевизора
Всички модели LM620 и нагоре поддържат DTS. Неможе единия диагонал да го поддържа, а другия не!
Когато пусна филм с DTS и ми изписва неразпознат аудио кодек или нещо подобно.
Здравейте,
Имам телевизор модел 32LW4500. Реших да си активирам PVR според процедурата от 1-ва страница. Влязох успешно в сервизното меню. За съжаление обаче, не намирам опцията DVR Ready нито в Tool Option3, нито в друга секция на менюто. Допускам, че ми е твърде нов фърмуера и тази опция вече не се включва. Фърмуера с който съм взел телевизора е 04.60.33. Последният официален update е 04.60.36. И в двата липсва опцията DVR Ready. Някакви идеи какво може да се направи? Може би downgrade на фърмуера? Тогава въпросите са: възможно ли е да се направи; от къде да намеря стара версия, в която опцията е налична; какво бих загубил ако се върна на стара версия в сравнение с по-новите версии?
Благодаря предварително и извинявайте ако темата е обсъждана, а аз не съм успял да си намеря сам отговора!
Този пост е редактиран от asenkd; 28-11-12 в 13:43.
Samsung 6300
1. Начина на влизане е променен.
2. ? не разбирам въпроса ти...
3. Не. Беше възможно в старите модели чрез промяна на регионалните настройки в сервизното меню.
4. Всички модели от 620 нагоре подържат DTS
5. Да - функция PIP
Сигнал от компа по HDMI и ТВ от вграденият в ТВ тунер.
Благодаря за отговорите
За първия въпрос как мога да вляза в сервизното меню?
Как се пуска PIP ?
- - - Обновено - - -
За модела ML670S с видео карта на компютъра съм ATI HD5830 която подържа 3D обаче ефекта на едно и също клипче което го пуснах и с вградения плеар е много по добре от колкото на компютъра това на какво се дължи
3D филмите от вградения плеар ли ги гледате ?
Няма PIP (за огромно съжаление) освен в браузъра. Качеството на 3Д би трябвало да е еднакво (или по-добро от външен източник) - по-скоро при външен източник компютър има много неща ,които да се "объркат" - драйвъри ,настройки на карта и използван плеър ... SBS/TB са непретенциозни - гледай от вградения плеър или тествай с друг софтуерен от компютъра.
Благодаря за отговорите в момента гледам да настроя нещата да видим дали ще има ефект
а ако някои знае как се влиза в сервизното меню ще съм много благодарен ако каже че с тая кабеларка е по добре да си имам списък че много ги местят програмите
На първа страница в първи пост
LG - ChannelEditor - LG Sendersortierung - Christine & Sven
Кабела на Нео трърна с 3Дто имало е проблем с настройките на видеокартата.. обаче самата картина ми се вижда не чак толко ярка и хубава както през вградения плеар на телевизора ..
То там всичко е на 100 (подсветка, контраст) настроено и за това така ти изглежда .
Като гледам само с LOGITECH Harmony явно става номера друг варянт май няма единиствено това с диодите не съм пробвал
Имаше някакво приложение в Андроид маркета (към 10лв) , но не съм го пробвал.