Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 82 от 108 ПърваПърва ... 3272808182838492 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,216 до 1,230 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на blekota
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Имате ли представа когато записвате на флашка през USB-то в какъв формат е записа и може ли да се възпроизвежда от друг плеър? И добро ли е качеството на записа?

2.  

3. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Някак как да запишеш на флашка предаване от телевизора за целта ти трябва HDD. Записът не можеш да го гледаш дори на същият модел телевизор, а само от телевизорът от където е направен. При поставяне на външен HDD, телевизорът си го форматира в някакъв си негов формат след, което диска не можеш едновременно да го ползваш и на ТВ-то и на компютъра с OS Windows защото Windows не го вижда.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Моля собствениците на модели /завършващи на буква S/ с вграден сателитен тунер DVB-S2, които са абонати на Виваком или Сателайт БГ да напишат по няколко реда за евентуални проблеми с кам модула и картата, както и за плюсовете и минусите на самият тунер. Целта е да допълним FAQ в началото на тази тема и темите за сателитните оператори.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Веднага един минус изобщо на организацията за сканиране в ЛГ - няма как да дадеш автоматично сканиране само на един тунер ,без да се трият каналите от останалите тунери - не съм пробвал след последните два ъпдейта , но преди на автоматично се сканираше всичко .

6. Member Аватара на blekota
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

Това само при автоматично сканиране ли? Да разбирам ли и че при ръчно няма начин да запишеш от 1-ва до 5-та позиция ефирни а от 6-та нататък сателитни?

7. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Здравейте!Мисля да използвам лан кабел за връзка на LG 47LM620S с рутер,понеже нямам вградено Wifi,а в момента адапторите са изчерпани на пазара.
    Въпроса ми е нужно ли е постоянно да е свързан кабела,или мога да го изключвам ,когато не ми е необходим.Това изключване и включване не вреди ли нещо на ТВ-то?И по-принцип как трябва да е-постоянно свързан или само когато ти трябва?
    Благодаря предварително на отзовалите се и на целия Форум!!!
    Страхотен е

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от blekota Виж публикацията
    Това само при автоматично сканиране ли? Да разбирам ли и че при ръчно няма начин да запишеш от 1-ва до 5-та позиция ефирни а от 6-та нататък сателитни?
    На този модел LG 47LM620S ефирните могат да се трият,а сателитните да се пропускат.Така,че мисля могат да се подредят по този начин който искаш!

8.  

9. Member Аватара на blekota
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    На този модел LG 47LM620S ефирните могат да се трият,а сателитните да се пропускат.Така,че мисля могат да се подредят по този начин който искаш!
    Значи има решение все пак

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Мисля да използвам лан кабел за връзка на LG 47LM620S с рутер,понеже нямам вградено Wifi,а в момента адапторите са изчерпани на пазара.
    Въпроса ми е нужно ли е постоянно да е свързан кабела,или мога да го изключвам
    Няма да ти е никакъв проблем, също и изключването на телевизора ще е нефизическо изключване на връзката с рутера, същото е и ако изключиш рутера, ако му спреш захранването. Проблем може да се появи с RJ буксата на телевизора ако често вадиш кабела, разпаянтват се. Не те разбрах само какви адаптори са се изчерпали, нещо специално за идеята ли?

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от blekota Виж публикацията

Отнася се за опциите при сканиране , а не за подреждане на вече запаметените канали - там също има недомислици - при кабелния не могат да се трият и подреждането се и мъка , защото единствената опция е замяна (swap) .

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Малко размисли относно страницата в сервизното меню за настройка на зоналните опции. при стойности 0 - опцията е изключена, при 1 е активирана.

Area Option
    Nordic UI 0 - /Северна европа/
    Use HW Option 1 - /?????/
    T2 0 - /Т2 тунер ?/
    C2 0 - /С2 тунер ?/
    Satellite 0 - /сателитен тунер ?/
    MHP 0 - /активиране на MHP/
    HBBTV 2 - /активиране на HBBTV/
    Isolator 0 - /????/
    EU Country / тук променяме страната/
    Arabic 0 - /настройка на тунера за арабските страни/

12. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Здравейте колеги видях че Техномаркет са пуснали новите моделите на LG за 2013 година серия LA превъзхождат ли с нещо моделите LM от 2012 и специално ме интересуват 7 серия модел 2013 г.
    LG 55LA740S и модела LG 55LM765S или само в цената е разликата?

модел 2013 г. LG 55LA740S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    нодел 2012 г. LG 55LM765S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Още нищо не се знае за него (LA740) - какво пише в рекламите обикновено няма голямо значение - трябва да се тества на живо .

14.  

15. Тук е от
    Jan 2013

Имам Lg 32ls5600, който не седи непрекъснато включен в контакта и всеки път "забравя" колко е часът, след като се включи наново в контакта, демек всеки ден? Това нормално ли е?

16. Тук е от
    Apr 2013

В моя случай пускам филмите по два начина, този е първият, но когато някой иска да прави нещо на компютъра и е нужен повечко ресурс, понеже самите филми са големи по обем и заемат доста голяма част от ресурсите на процесора и видеокартата, и спъвате неговата работа. За такива случай ползвайте вторият вариант.
    Свързвате ТВ-то посредством RJ-45 букса с кабел (както при PC) към рутера.След като го свържете и пусна ТВ-то ви пита за мрежови настройки IP adress и т.н., които в повечето случаи са автоматични, тоест само цъкате ОК. И тв-то ти е в мрежа с компа. След това си теглите програмката Plex Media Server Get Plex! и я инсталирате на компа. Като я пуснете трябва да си аднете(добавиш), в нея папката с филми от компа. След като сте направили това, влизате в ТВ-то в Home менюто и там има опция "Добави Мултимедия" или нещо такова беше. Като кликнете на него ви излиза папката с филмите и като я отворите ви ги дава подредени по азбучен ред и всеки един филм с описание година актьори и т.н. като библиотека, много удобно. Избирате филма който искате да гледате и си го пускате. В този случай целия обем от данни минава през рутера, самия филм се плейва през вградения плеър на ТВ-то и компютъра остава на разположение с пълната си мощ. Като изключим, че харда работи за да чете ТВ-то филма от него.

Здравейте, купих си това тв lg 42lm669s и се опитвам да подкарам 3д-то, направих изброените стъпки горе и успях, тв-то намира филма и тръгва със субс и всичко но на 5тата секунда почва да насича зверски, предполагам че е от компа ми проблема, но все пак да питам за вашето мнение.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от windv Виж публикацията
    Имам Lg 32ls5600, който не седи непрекъснато включен в контакта и всеки път "забравя" колко е часът, след като се включи наново в контакта, демек всеки ден? Това нормално ли е?
    Нормално е след като го изключиш от контакта да се нулира часовника - ТВ-то го взима от ЕPG.

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Готово.
    Бая зор беше със стойката за стена, ама стана. За сега е екстра, но искам да помоля за нещо.
    Дали има някакви универсални настройки. На Toshiba-та ми преди имаше 1-2 важни неща. За цвета на кожата на хората имаше една опция и още 1-2 неща. Сега това LG има доста повече настройки от Toshiba-та и за това питам. Нещо не ми харесват цветовете.
    Ще съм благодарен, ако някой ми помогне с настройките. Модела е LG 47LS5600
    Благодаря.

Писах и в другата тема по погрешка. Моля някой да изтрие поста там.

Ето го на стената:
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 82 от 108 ПърваПърва ... 3272808182838492 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе