Re: LG 32LC25R - "проблем"?
Отиди в менюто за настрйки на дисплея, избери си юзер 1 и там си корегирай по твой избор контраст, цвят и други ....
След това от менюто за XD ( или там както беше ... ) си избери РЪЧНО настройване и изключи и трите позиций ...
Няма да имаш грижи .... Телевизорчето си го бива ... ама не му позволявай да ти казва, какво и как да гледаш ...
Благодаря, mmmladenov!
Но се оказва, че като съм избрал вход RGB (връзката ми по VGA-кабел с компа) опцията XD не е активна - т.е. не мога да променям настройките за нея!
П.П. В останалото наистина съм доволен от изображението на телевизора - дори не очаквах толкова добра картина на стандартна аналогова кабелна ТВ :)
Намери ли решение на "проблема" със смяната на "тъмното" ?
Дали не може да се изключи от сервизното меню и всъщност, как се влиза в него?
За съжаление още не :(
Дори преди 2-3 съдмици звъннах на сервиза на LG тук, но не можаха да ми кажат нищо по въпроса.
За сервизното меню - активира се като при включен ТВ се натискат едновременно за 5-6 секунди бутоните Menu на дистанционното и на ТВ-то. За съжаление имената на опциите вътре не са много "подсказващи". До момента пробвах 2-3 промени, но без успех.
Цитат:
Първоначално публикувано от mmmladenov
Намери ли решение на "проблема" със смяната на "тъмното" ?
Дали не може да се изключи от сервизното меню и всъщност, как се влиза в него?
И аз прегледах сервизното меню ама нищо не разбрах :081:
Дали не може да се намери ,отнякъде описание на функциите в него ?
В сервиза на LG ?
Като ми остане време се ровя периодично из форумите в търсене на описание на опциите в серв. меню (и за евентуално решение на "проблема"), но до момента без успех :(
Колкото до сервиза - преди около месец звънях в Роял Електроникс (те са гаранционният сервиз на ЛГ), описах им проблема и ми казаха, че тъй като моделът е относително нов и не са идвали при тях, не можаха да ми кажат нищо конкретно (предложиха ми да им го занеса да го погледнат;)
Дали няма решение вече ? :detective:
Ако това е нов модел то аз съм трамвай, това е същият модел ТВ като 32LC/LE2R само с малко подобрена матрица с по-голям контраст 1000:1. Инак всичко си му е еднакво с предходният модел. Тея то Роял Сервиз или поне тоя на които си се обадил да отиде да се гръмне.
Е това вече не знам как го направих :yikes Докато си бърниках в сервизното меню ... какво промених незнам , ама сега на светлите сцени ми се затъмнява образа а на тъмните изсветлява ...
Ще ме побърка този телевизор :081:
ако някой е намерил решение ... :help
Mоля, ако някой има подобен проблем и го е решил да постне тук едно солюшънче :detective:
Цитат:
Първоначално публикувано от mmmladenov
Е това вече не знам как го направих :yikes Докато си бърниках в сервизното меню ... какво промених незнам , ама сега на светлите сцени ми се затъмнява образа а на тъмните изсветлява ...
Ще ме побърка този телевизор :081:
ако някой е намерил решение ... :help
Taka e като не си чел внимателно темата за сервизните менюта :)пояснил съм че преди да направите каквито и да е промени в сервизното меню-запишете на един лист-показателите :RTFM:-в случай че не сте доволни -да можете да го въстановите
Твоето решение-намери някой със същият телевизор-да влезе в сервизното меню и да ти продиктува параметрите(без да пипа нищо)-съответно ти си настройваш твоя телевизор по тях
Промених в сервизното меню модела от 32LG3000 na 32LG5700 след което бутона "меню" на телевизора отказа да работи и немога да отворя сервизното меню.Може ли по друг начин да се влезе в сервизното меню.
да чрез сервизният вход-но това могат само в сервиза
и явно никой не чете-АКО НЕ ЗНАЕТЕ НЕЩО ЗА КАКВО Е В СЕРВИЗНОТО МЕНЮ-НЕГО ПИПАЙТЕ!!!!!!!
За какъв дявол ти беше тази промяна-НЕ можеш по този начин да промениш шасито и хардуера
Мерси.Сега вече знам и ще ползвам само дистанционното.