Искам да попитам знели някои дали щемога да ползвам външен хард диск на усб за гледане на филми на телевизора,пробвал съм с флашка 2 гб. обаче тя става само за по малки клипове?
Преглед за печат
Искам да попитам знели някои дали щемога да ползвам външен хард диск на усб за гледане на филми на телевизора,пробвал съм с флашка 2 гб. обаче тя става само за по малки клипове?
Отиди с хард диска в магазина и тествай-предполагам че и на продавачите ще им е интересно какъв ще е резултата-може да ти съдействат.
Ако имам хард аз и вкъщи ще пробвам ама не си заслужава да купувам само за едната проба
В техномаркет имат външен хард диск вързан през USB за SAMSUNG/за реклама/ -помоли ги и да го вържат за кратко към LG-то за да тестваш
В техномаркета нещат да пробваме дали става,друго ми е интересно след като изчетох инструкцията на тел. че може да се гледа кодирани цифрови канали като се слага някаква карта,а дали ще стане да се свърже антена на булсатком и да се постави карта и да се гледа без приемника им?
Прави разлика м/у DVB-C(цифрова кабелна) и DVB-S(цифрова сателитна) тунери. Не може.
само ако телевизора има вграден DVB-S2 тунер-такива имат някои телевизори от високият клас-PIONEERЦитат:
Първоначално публикувано от drrag-citroen