-
Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Цитат:
Първоначално публикувано от jrr75
Колеги да се похваля днес поръчах от ТМ онлайн 42LW650, ама голям зор. Оказа се че същия макар че е на промоция има ограничени бройки само в София и само на магазина им на Цариградско шосе имаше 2 запечатанеи бройки. С нетърпение го чакам и искренно се надявам всичко да е наред!!! :)
Да отбележа също, че в момента върви с камера, Magic motion дистанционно и 7 бр. очила!
Утре ще черпя аз :Drinks:
Честито ще чакаме впечатления
Да им се ненадяваш....такива промоции имаше само на запад.
LG AN-VC300 скайп камерата + Magic motion дистанционно и 7 бр. очила...
http://www.technomarket.bg/products/...42/lg-42lw650s
-
Цитат:
Първоначално публикувано от deymi
Здравейте . Интересува ме мнението Ви конкретно за модела LG 42LV3400 . Вече почти съм се спрял на него , но все пак бих се вслушал в съветите Ви.
Добър модел/за парите си/ но с малък зрителен ъгъл. Ако го гледаш само фронтално няма никакъв проблем.
-
Аз си взех преди 2 дни 47LW4500 от промоцията.
Не мога да разбера защо всички канали от булсата са с някакви забързани движения и загуба на кадри ... Има ужасен лаг. Може би бъркам някъде, но очаквах доста повече ...
-
Колеги на моя 42LW5500 в горния край на екрана по хоризонталата имам черно поле около 3-4 милиметра отстояние до рамката, а по останалите краища, картината се изпълва до самата рамка на телевизора.Дали и при вас е така, много ме тормози това да не е дефект.Има го при всички сигнали HDMI, антенен вход и т.н.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от jrr75
Колеги да се похваля днес поръчах от ТМ онлайн 42LW650, ама голям зор. Оказа се че същия макар че е на промоция има ограничени бройки само в София и само на магазина им на Цариградско шосе имаше 2 запечатанеи бройки. С нетърпение го чакам и искренно се надявам всичко да е наред!!! :)
Да отбележа също, че в момента върви с камера, Magic motion дистанционно и 7 бр. очила!
Утре ще черпя аз :Drinks:
Здравей,
а сигурен ли си за Magic Motion дистанционното , че аз питах за горния размер 47" в магазина и ми казаха че е с обикновенното ,само камерата била подарък и че сигурно е печатна грешка.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от bobitovn
Колеги на моя 42LW5500 в горния край на екрана по хоризонталата имам черно поле около 3-4 милиметра отстояние до рамката, а по останалите краища, картината се изпълва до самата рамка на телевизора.Дали и при вас е така, много ме тормози това да не е дефект.Има го при всички сигнали HDMI, антенен вход и т.н.
Ако говориш за черно поле ИЗВЪН пикселите, значи е крива сглобка. Отстоянието на крайните пиксели до началото на рамката трябва да е еднакво и от 4-те страни. Обикновено е около 2 мм при повечето телевизори с ЕТК.
А ако говориш за невъзможност на крайните няколко реда пиксели да изобразяват картина, значи е дефект и 100% повод за рекламация.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от botev4o
Ако говориш за черно поле ИЗВЪН пикселите, значи е крива сглобка. Отстоянието на крайните пиксели до началото на рамката трябва да е еднакво и от 4-те страни. Обикновено е около 2 мм при повечето телевизори с ЕТК.
А ако говориш за невъзможност на крайните няколко реда пиксели да изобразяват картина, значи е дефект и 100% повод за рекламация.
Става въпрос за черно поле извън пикселите, значи мога да спа спокойно.Поне не се забелязва, само от близо, така че ще го преживея някак си.Благодаря ти.
-
Ако това ще те успокои - този проблем е масов при половината телевизори, които съм виждал в магазините :)) Качественият контрол на сглобката е доста занижен. Има и много трагични гледки, където панелите са леко завъртени и не им завиждам на бъдещите собственици. Мен лично такива неща много ме дразнят. Дори при колите е стандарт да не се допускат разлики над 0.5 мм в сглобката на панелите, а при телевизорите (а те са сравнително по-лесни за напасване) разликите все още се измерват в цели милиметри. :) При мен също има разлика - отстоянието на панела до рамката е 3 мм отляво и по 2 мм отдясно, отгоре и отдолу.
-
Здравейте Аз съм нов участник вув форума. Вече съм притежател на LG 42LW659S. Имам три USB устроиства Wifi-адаптор, Magic Remote и USB хард искам трите да ги свържа с телевизора, а има 2 USB входа. Някой знаели как да го направя?
Прочетох форума, но с моето дистанционно не знам как да вляза в сервизното меню. Нямам сервизно дистанционно. :)
-
Един от вариантите е да използваш USB разклонител (hub), като е препоръчително да е такъв със собствено захранване.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от nichevo
Здравей,
а сигурен ли си за Magic Motion дистанционното , че аз питах за горния размер 47" в магазина и ми казаха че е с обикновенното ,само камерата била подарък и че сигурно е печатна грешка.
Вчера и мен се опитаха да ме изработят, че нямало такова нещо и че ТВ върви с 2 бр. очила, но след като им обясних, че в промо-брошурато го пише ясно и настоявах за свойто ми казаха, че са се объркали. Ако мине номера прибират останалото за тях, типично по БГ.
Как е със сигурност ще Ви пиша като го получа.
-
https://market.android.com/details?i...ZpUmVtb2NvbiJd
Доста добро дистанционно за хора с андроид. Лично на мен ми допада повече от magic motion-а заради някой допълнителни благинки (Излиза виртуална клавиатура на display-а на телефона когато въвеждаш текст, доста удобно при всякакви application-и и вградения browser, също така предлага запазване и именуване на любими канали директно в телефона и включването им от там(истинско преименуване, нещо което не може да се прави с базовите функции на телевизора), поддържа и импорт на вече съществуващи favorites от телевизора).
-
Благодаря Ти botev4o на този HUB ще се включат WIFI и Magic Remote, задължително ли е да е със собствено захранване, някъде във форума пишеха, че поддържа 0,5А а тези уреди мисля нямат такава мощност.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от ScorpiAS
https://market.android.com/details?i...ZpUmVtb2NvbiJd
Доста добро дистанционно за хора с андроид. Лично на мен ми допада повече от magic motion-а заради някой допълнителни благинки (Излиза виртуална клавиатура на display-а на телефона когато въвеждаш текст, доста удобно при всякакви application-и и вградения browser, също така предлага запазване и именуване на любими канали директно в телефона и включването им от там(истинско преименуване, нещо което не може да се прави с базовите функции на телевизора), поддържа и импорт на вече съществуващи favorites от телевизора).
Да допълня с малко видео :)
https://www.youtube.com/watch?v=r-WFP_PWcCE#ws
https://www.youtube.com/watch?v=4fPxbysL3bA#ws
https://www.youtube.com/watch?v=kFG0ZnS6n-4#ws
-
hristoslav2 как си свързал RF-приемника от зад на телевизора, имам една странна букса пише wireless control знаеш ли за какво е? и какъв кабел се ползва.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1323862098[/time]_________________________________________________
от LG твърдят, че това е за magic remote дистанционното, но в набора на него кабела е usb връзка.