-
Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Цитат:
Обръщам се към всички собственици на телевизори LG модели 2011 година
Напишете плюсовете и минусите, които сте забелязали във вашите телевизори - това е с цел да опресним втори пост на темата, което ще е от полза за всеки нов член на форума желаещ да си закупи такъв телевизор.
- Липса на стерео изход за звука.
-
А на скарта няма ли аудио изход? Аз ползвам такова: http://www.cable.bg/kabel.php?produc...414a4706a8b327. Телевизора е 26LH5000 и на втория скарт има аудио изход.
-
Имам същия проблем и аз. Като един технически крьоманьонец искам да попитам, това от линка ще свърши работа за да не тероризирам съседите нощем през тънките стени подове?
http://www.shenztech.com/Prd_Detail.aspx?prd_id=14165
-
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
В менюто трябва да има такава функция -да върнеш всички настройки в първоначално съст. и изключваш от контакта ,като също извадиш всички кабели /антенен,HDMI, аудио ,скарт и т.н./ .
Намерих го в менюто, ресетнах, извадих всички кабели, изключих от контакта и го оставих цяла нощ така, и пак се рестартира:(( някой да има други идеи?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от rumen65
Това е добро решение но незнам дали ще работи при мен имам само 1 скарт женски и май се води вход. Не мисля,че ще може да служи като изход но незнам да кажат знаещите...?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328975896[/time]_________________________________________________
http://www.cable.bg/kabel.php?cPath=...414a4706a8b327
Оказа се,че има конвертори от оптичен към чинчиов малко е скъп но май ще върши работа...
-
Цитат:
Оказа се,че има конвертори от оптичен към чинчиов малко е скъп но май ще върши работа..
Това което си дал няма да ти свърши работа защото е оптика към коаксиален кабел, трябва ти това: The Digital/Analog Audio Converter е има и по евтини ама пак са си скъпи. Аз бях се навил да си купя ама не намерих никъде тук и накрая се примерих с изхода на слушалките, въпреки че голямо включване и изключване пада :081:.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от miuivaniui
Намерих го в менюто, ресетнах, извадих всички кабели, изключих от контакта и го оставих цяла нощ така, и пак се рестартира:(( някой да има други идеи?
Занеси го в сервиза.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от vencifcl
Това което си дал няма да ти свърши работа защото е оптика към коаксиален кабел, трябва ти това:
The Digital/Analog Audio Converter е има и по евтини ама пак са си скъпи. Аз бях се навил да си купя ама не намерих никъде тук и накрая се примерих с изхода на слушалките, въпреки че голямо включване и изключване пада :081:.
http://www.ebay.co.uk/itm/Digital-Op...item1c211640e6
Eто го утре като вкарам пари в картата го поръчвам...
-
ultra_pi4
Когато го получиш напиши някакво мнение за него.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от ultra_pi4
И ще слушате винаги към стерео...
Като имате възможност да ползвате всички канали. Нещо като това:
http://www.skrap.org/ad/view/Philips-LX-600-1247
-
Цитат:
Първоначално публикувано от vencifcl
ultra_pi4
Когато го получиш напиши някакво мнение за него.
От Хонконг идват за около месец но като дойде ще ти пиша.. иначе обмислях варианта с ресивър но незнам дали ще мога да си ползвам колоните и буфера от двд то.. ако трябва и колони да се купуват става мн. скъпо..
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Занеси го в сервиза.
Ами все още не ми се ще да го разнасям ТВ, докато не се уверя че е от него. Поразчетох и по другите форуми, и май се оказва че е от пуканката. Когато е изключена(да свети червено, а не оранжево на стенд бай), и гледам тв през ресивъра от сет топа на булсат, не рестартира тв. Възможно ли е да има някъв конфликт, от мрежа ли от настройки ли, и аз не знам вече. иначе пуканката е с етернет вързана към рутера и дърпа филми от лаптопа, който е пък безжично. А тв също е вързан към домашната мрежа безжично.
-
Нова версия е излязла за firmware на LG-тата
5.10.05
на сайта на lg я има качена.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от tweeg
Нова версия е излязла за firmware на LG-тата
5.10.05
на сайта на lg я има качена.
Явно е само за определени модели.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от miuivaniui
Колега, аз съм със същия ТВ, само че 47 инча. След 5 месеца ползване ми се появи същия проблем. Би ли споделил какво стана и дали си решил проблема. Някой друг ако може също да помогне. Интересно че това започна да става след като си взех АВ ресивър с домашно кино (LG SR906sb). Той има 3 HDMI входа и един HDMI ARC изход към ТВ. Във входовете съм включил сет топ бокса на Булсатком и медиа плеар пуканка. А изхода отива към тв, като от дистанционното на ресивъра се избира източника който да се визуализира на тв. 1-2 дни след като навързах всичките кабеляци, тв почна да се рестартира по този начин. Първо помислих че проблема е с ресивъра, но го изолирах и изключих, и си пуснах сет топбокса директно в тв, както си беше преди това, но продължава да се рестартира. Всички уреди са включени в един контакт, ак отова има значение. Помагайте с някакви идеи, дано не се налага сервиз!
За всички които имат подобен проблем - оказа се че е от настройките на Popkorna- на видео настройките беше 1080р/60Нz, направих го на Auto и вече не рестартира:) Засега (2дни):) Успех!