-
Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Като включвам телевизора от дистанционното с натискане на някой от цифровите бутони (1 до 9) телевизора тръгва, но се появява канала на който е бил изключен. Обще взето реагира все едно го пускам от power бутона. Някой друг има ли подобен проблем с ЛГ?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от tweeg
Като включвам телевизора от дистанционното с натискане на някой от цифровите бутони (1 до 9) телевизора тръгва, но се появява канала на който е бил изключен. Обще взето реагира все едно го пускам от power бутона. Някой друг има ли подобен проблем с ЛГ?
И защо мислиш че това е проблем ?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от antovasilev
И защо мислиш че това е проблем ?
Ами странно ми е при положение, че съм казал коя програма искам да ми тръгва друга :)
П.С. Иначе за себе си имам обяснение защо така става.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от villystyle
Здравейте, преди 3 месеца с Ваша помощ успях да си избера тв, обаче сега имам следния проблем LG 32LD750 от 2 дни без причина започва понякога да се изключва сам и пак си пали и като влезне в серия го прави няколко пъти, някой път пък реагира на какъвто и да е натиснат бутон от дистанционното и пак се изключва и включва. Досега проблеми не съм имал никакви, след като го взех го ъпдейтнах до последната версия за тогава (това беше август). Някой сблъсквал ли се е с този проблем има ли оправия или директно да си го нося на сервиза. Мерси предварително.
Колега, аз съм със същия ТВ, само че 47 инча. След 5 месеца ползване ми се появи същия проблем. Би ли споделил какво стана и дали си решил проблема. Някой друг ако може също да помогне. Интересно че това започна да става след като си взех АВ ресивър с домашно кино (LG SR906sb). Той има 3 HDMI входа и един HDMI ARC изход към ТВ. Във входовете съм включил сет топ бокса на Булсатком и медиа плеар пуканка. А изхода отива към тв, като от дистанционното на ресивъра се избира източника който да се визуализира на тв. 1-2 дни след като навързах всичките кабеляци, тв почна да се рестартира по този начин. Първо помислих че проблема е с ресивъра, но го изолирах и изключих, и си пуснах сет топбокса директно в тв, както си беше преди това, но продължава да се рестартира. Всички уреди са включени в един контакт, ак отова има значение. Помагайте с някакви идеи, дано не се налага сервиз!
-
Пробвай с ресет и оставяне изключен за няколко часа без никакви кабели прикачени.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Пробвай с ресет и оставяне изключен за няколко часа без никакви кабели прикачени.
Благодаря! А какво значи ресет, да го изключе от кабела или има в менюто такава функция?
-
В менюто трябва да има такава функция -да върнеш всички настройки в първоначално съст. и изключваш от контакта ,като също извадиш всички кабели /антенен,HDMI, аудио ,скарт и т.н./ .
-
След като инсталирах v3.15, за да активирам USB, на LG LF2510, по описаният начин и върнах старата версия, отново по описаният начин в темата. Сега включвам телевизора и работи няколко секунди, като премигва и се изключва! Ако някои знае какъв е проблема, моля за помощ.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от denislav_79
След като инсталирах v3.15, за да активирам USB, на LG LF2510, по описаният начин и върнах старата версия, отново по описаният начин в темата. Сега включвам телевизора и работи няколко секунди, като премигва и се изключва! Ако някои знае какъв е проблема, моля за помощ.
Дай му рестарт - въстанови заводските настройки.
Dirty Screen Effect LW 650S/ 659S / 570S / 4500/ 5500
http://www.hifi-forum.de/index.php?a...45&thread=4378
-
Здравейте отскоро имам LW4500 искам да му изкарам звука към домашно кино проблема е,че телевизора има само оптичен аудиоизход а двд-то има само вход с камбанки. Въпроса ми е има ли преходници за тази връзка или ще трябва да си взимам приемник с оптичен вход?...
-
Можеш да ползваш входа за слушалките..Аз така правя за момента в същото положение съм като теб.
-
Имаш предвид изхода за слушалки на телевизора ли? И аз се замислих за този вариант но дали ще вади хубав звук от там..?
-
Цитат:
Имаш предвид изхода за слушалки на телевизора ли? И аз се замислих за този вариант но дали ще вади хубав звук от там..?
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg547716
То това е единственият начин за съжаление.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от vencifcl
Телевизора няма ли вход за чинчове?
-
Вход има но няма изход. Единствения аудио-изход е оптичния и този за слушалките..