-
Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Цитат:
Първоначално публикувано от Momchil
@Dominator, ще те помоля да спреш да търсиш решение на проблема си с Home Media Server във всички теми на форума. Има си отделен форум точно за тази цел и ти много добре го знаеш.
Извинявай, но никой не ми отговаря там и затова. То не съм само аз така де, но...
Ще се съобразя,
само не съм съгласен че са във всички теми на форума, но това е друга бира. :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Dominator
Колега, честито!
Относно Avatar, той самия филм е почти 2D... Свалете си Imax Ocean Wonderland от piratebay и тогава ще видите за какво иде реч...
P.S. Да му се не види, колега - завиждам ти че Руския сървър ти изкарва субтитри. Би ли споделил, дали за целта ги транскодира?
Благодаря!
Човече нямам си на идея как да разбера дали ги транскодира, но за протокола не съм пипал никаква настройка по сървъра и ми излизат субтитри.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от mga1981
Човече нямам си на идея как да разбера дали ги транскодира, но за протокола не съм пипал никаква настройка по сървъра и ми излизат субтитри.
Мерси!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от yanku
Здравейте, купих си телевизор LG 47LV375S и имам следния въпрос как се превключва между режими на въвеждане Letter (Букви) и Number
(Числа).Знам че е с бутон CHAR/NUM,но не знам как се активира.След като го натисна нищо не се получава и продължава да ми изписва само числа. :sad:
Никой ли няма smart телевизор LG?
-
-
Цитат:
Първоначално публикувано от yanku
Никой ли няма smart телевизор LG?
Има.Има. Точно от там се сменят буквите.Тъпото е че не работи в почти всички приложения.В едно от приложенията което е за клипчета работи(не му помня името- не е yutube).И май само в него.Поне аз в други не съм го виждал но не съм и проверявал във всичките.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Паролата за сервизното меню в модели произведени до 2010 г е 0000, а в модели 2011 г е променена на 0413.
Имах предвид, че по описаните начини въобще не ми излиза меню с искане на парола. Мисля си дали защото не е монитор нещо да е по-особенно при него. Моля ако има някакъв друг метод, който да пробвам да го споделите.
-
Така и не мога още да намеря тая глупава настройка за TrueMotion или както се казва там на LG47LM671S. Някой ако може да помага.
-
Цитат:
Така и не мога още да намеря тая глупава настройка за TrueMotion или както се казва там на LG47LM671S. Някой ако може да помага.
От дистанционното бутон HOME...слизаш със стрелките на НАСТРОЙКИ....КАРТИНА...надолу.... True Motion...има опции ВИСОКО,НИСКО, Потребител...Изкл. Това е.Успех :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от jorogl
От дистанционното бутон HOME...слизаш със стрелките на НАСТРОЙКИ....КАРТИНА...надолу.... True Motion...има опции ВИСОКО,НИСКО, Потребител...Изкл. Това е.Успех :)
Нямам такова нещо във настройки (за това питам), а като натисна бутона Home ми отваря страницата с приложенията, интернет и т.н. Да не би да е това Real Cinema защото него не го знам какво прави.
-
Цитат:
Нямам такова нещо във настройки (за това питам), а като натисна бутона Home ми отваря страницата с приложенията, интернет и т.н.
HOME, след това със стрелките надолу и надясно отиваш на Настройки....OK....картина и надолу със стрелките отиваш на тази опция....няма как да не стане....
-
Цитат:
Първоначално публикувано от jorogl
HOME, след това със стрелките надолу и надясно отиваш на Настройки....OK....картина и надолу със стрелките отиваш на тази опция....няма как да не стане....
Ама човече разбери че никъде в менюто нямам опция TRUE MOTION ама никъде, счупих се да го търся.
-
Цитат:
Ама човече разбери че никъде в менюто нямам опция TRUE MOTION ама никъде, счупих се да го търся.
Като натиснеш "Home" нали ти изкарва страницата с приложенията и на умален екран канала, който гледаш в момента. Натискаш надолу както ти каза колегата и след това надясно и точно под умаления екран е меню настройки. След това отиваш на дисплей и там в опциите има трумоъшън. Въпреки, че при мен при спрян трумоъшън като пусна филм от HMS пак имаше и много ме дразнеше, накрая му фанах цаката слагам настройката на изпълнение на видео да е на "игра" и тъпя моъшън изчезва.
-
LED LCD телевизорите се славят с по-добър живот от LCD CCFL но вижте какво отркрих на сайта на LG, това истина ли е?!?
http://www.lg.com/ca_en/tv-audio-vid...v-55LV5400.jsp
-