-
Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
днес ми отговориха от LG, на въпроса относно различията в техния сайт и това което е в търговските вериги за 42LM620S. Имам файл, който ми пратиха, като спецификация и опомплектовка на ТВто, но нещо форума не ми позволява да линквам от 4shared.com. вече си оправиха и булгарския саит на ЛГ - Няма Magic-а, но WiFi още е вграден, а в файла пише Ready. Но аз несъм ги питал за WiFi-то. Явно администрацията на сайта поправя това което съм им казал само.
ето какво видях на едха мостра в ТМ - LG 47LM620S-ZE.BEEWLJG
По информацията от 1 страница, това означава -Z - Europe, E - X, В - LG Electronics Rusia, EE- unknown, W - LG Display Co.Ltd. S-IPS /в модели 2010г/, L-led, JG - Полша
Единствено ме претиснява това с матрицата. Може ли хората, по-запознати да споделят различията от "W" и "Y". Предполагам че "Y" са по по-ново поколение матрици.
-
@evgenito
Аз бих избрал LW4500 педвид целите, за които го взимаш. Тези 200 лв. може да ги инвестираш в нещо друго. Щом го взимаш за Европейското по-добре с тях си плати абонамент за Vivacom или Blizoo, които ще излъчват европейското в HD (освен ако вече не си абонат на някоя от тях).
ПП: Първият ми пост :cheesy:
-
Да но реших да си прекарам Булсатком заради tv+ film+ на които и зимата дават най-различни спортни събития. Надявам се да дават Европейското на HD по някой от техните канали. Все пак съм поръчал LG 47LM615S намерих си добра отсъпка :evil: Благодаря за помоща.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от evgenito
Да но реших да си прекарам Булсатком заради tv+ film+ на които и зимата дават най-различни спортни събития. Надявам се да дават Европейското на HD по някой от техните канали. Все пак съм поръчал LG 47LM615S намерих си добра отсъпка :evil: Благодаря за помоща.
Булсат няма да излъчват Европейското на HD.... от този месец има промяна в пакетите, за да гледаш film+ HD трябва да си на пакет ПРЕМИУM + 2лв за този канал.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от evgenito
Направил си правилният избор :) LG 47LW4500-почти 100% е бил мостра. можеше да поглднеш и 55 инчовите модели - все пак е за заведение :) А световното ще го пускат в 3D по Sky Sport 3D и би било идеално за публиката в заведението/има го при М-сат/
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...or-LG-55LW5500
За сигнала, бих предпочел някой кабелен оператор вместо Булсатком. За кое заведение става въпрос ?
Цитат:
Първоначално публикувано от sdhinkin
днес ми отговориха от LG, на въпроса относно различията в техния сайт и това което е в търговските вериги за 42LM620S. Имам файл, който ми пратиха, като спецификация и опомплектовка на ТВто, но нещо форума не ми позволява да линквам от непозволен адрес!.com. вече си оправиха и булгарския саит на ЛГ - Няма Magic-а, но WiFi още е вграден, а в файла пише Ready. Но аз несъм ги питал за WiFi-то. Явно администрацията на сайта поправя това което съм им казал само.
ето какво видях на едха мостра в ТМ - LG 47LM620S-ZE.BEEWLJG
По информацията от 1 страница, това означава -Z - Europe, E - X, В - LG Electronics Rusia, EE- unknown, W - LG Display Co.Ltd. S-IPS /в модели 2010г/, L-led, JG - Полша
Единствено ме претиснява това с матрицата. Може ли хората, по-запознати да споделят различията от "W" и "Y". Предполагам че "Y" са по по-ново поколение матрици.
Различията в "W" и "Y" - различни контролери и апертура на поставените матрици -според това в каква серия са поставени.
Файла го прикачи към поста във форума. Ако е голям може да се наложи да го компресираш.
предварителен преглед - допълнителни опции - прикачи
http://www.lg.com/ru/blog/ - обзор на LM960V от 30.05.2012
-
Колеги искам да Ви попитам каква е разликата между цифровите тунери DVB-S2 и DVB-S. Питам Ви защото Виваком предлагат CA-модул но трябва телевизорът да има DVB-S2 тунер, а моят има DVB-S.
-
Нищо че е заведение бюджета не беше голям...за това поръчах 47-ца до колкото четох моделът е добър, 1000 лв отгоре за 55 нямаме за даване, но предпочитам да взема две 47-ци от колкото 55-ца, лично мое мнение. за телевизията какво да ви кажа, заведението е в морската градина окабеляването е забранено и нямам избор или Виваком или Булсатком. Спрях се на Булсат заради тв+ и филм+ не знам дали съм направил правилният избор, но вече е късно.
-
1 Прикачен файл(ове)
Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
ето файла от комуникацията ми с LG за LG42LM620S
P.S. Вече съм собственик на един такъв. Благодарение на този форум стигнах до този избор, времето ще покаже дали е бил правилния. За сега си пожелавам да сме живи и здрави, да го ползваме безаварийно.
-
Реших да пробвам да сложа USB мишка на 42LM620S и взе че се разпозна и тръгна. Сега браузъра е къде къде по-удобен за ползване. Мишката е на A4tech X7 серия. Но сега ме гложди дали ще тръгне и USB клавиатура а нямам подръка такава да пробвам. Някой ако е пробвал да сподели, ще съм задължен!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от ivanov_km
Колеги искам да Ви попитам каква е разликата между цифровите тунери DVB-S2 и DVB-S. Питам Ви защото Виваком предлагат CA-модул но трябва телевизорът да има DVB-S2 тунер, а моят има DVB-S.
Най-просто казано DVB-S=MPEG-2, DVB-S2=MPEG-4(HDTV).
-
Е моят телевизор поддържа MPEG-4, да разбирам ли, че мога да използвам CA-модула на Виваком който изисква DVB-S2 тунер?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от ivanov_km
Е моят телевизор поддържа MPEG-4, да разбирам ли, че мога да използвам CA-модула на Виваком който изисква DVB-S2 тунер?
Доколкото видях, твоя телевизор е LW659S, който поддържа MPEG-4, но само DVB-T/C, докато сателитния ти тунер е DVB-S
http://www.lg.com/bg/televizor-audio...i-42LW659S.jsp
-
Здравейте,
купих си 42LM660S преди 3 дни и тази вечер забелязах ,че в горния и долния десен ъгъл подсветката е неравномерна.За такова нещо важи ли гаранцията и ако не какво мога да направя по вапроса.
http://store.picbg.net/pubpic/CF/9B/...cd4194cf9b.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/AE/B5/...4e3271aeb5.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/3D/EA/...fb7a093dea.jpg
-
Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от Momchil
Ако това 42LW659S ти е телевизора има си сателитен тунер даже е и S2
Ако ще ползваш сателитен сигнал препоръчвам ти отделен приемник ако ползваш вградения ще ти е малко неудобно едно дистанционно но само това мое мнение де....
-
Цитат:
Първоначално публикувано от ozonbg
Реших да пробвам да сложа USB мишка на 42LM620S и взе че се разпозна и тръгна. Сега браузъра е къде къде по-удобен за ползване. Мишката е на A4tech X7 серия. Но сега ме гложди дали ще тръгне и USB клавиатура а нямам подръка такава да пробвам. Някой ако е пробвал да сподели, ще съм задължен!
Брей, впечатлен съм. 47LM660S разпозна безжична мишка на HP заедно с клавиатура Saitek Cyborg на двете USB-та едновременно :rolleyes: