Добър избор ли е 3D Телевизор LG 32LW5500 ?
Здравейте,
Стигнахме до обзавеждане на хола и за там сме решили да купуваме 3D TV.
В Техномаркет ни препоръчаха два от моделите на LG:
3D Телевизор LG 32LW5500
3D Телевизор LG 32LW4500
Казаха, че този вариант с пасивни очила е по-добър за очите и че вторият модел е най-добър като пропорция Качество - Цена на пазара в момента.
Все пак искам да получа някое и друго странично мнение и пиша в този форум, защото тук съм ползвал доста полезна информация.
Ще съм благодарен за всяко мнение.
Re:Добър избор ли е 3D Телевизор LG 32LW5500 ?
Като телевизор е добър ,но като размер за 3Д е ужасно малък -поне 40-42" модели гледай ,а и цената за 32" е абсурдна. :Drinks:
42" е само 100лв повече! http://www.technomarket.bg/products/...77/lg-42lw4500
tisho70 , добре дошъл в форума ! :ole
Обзавеждане на хол - това е най-голямата стая в едно жилище , а такъв малък размер ТВ и то 3Д ! Ужас !! :081:
Помисли си , ама много сериозно . Вярно , че парите имат значение , но не всеки ден се купува ТВ , камо ли да е 3Д ! :taz
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Абе, понеже разстоянието за гледане е около 3 метра, оставихме на секцията място за 32".
Сега, като чета из форума, явно съм сбъркал, ама е късно вече...
Абе , човек разбутай секциите и си вземи голям размер , то и 42" за 3м. и 3D е много малко , но 32" е направо абсурдно , хич не си и го помисляй !
Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
Абе , човек разбутай секциите и си вземи голям размер , то и 42" за 3м. и 3D е много малко , но 32" е направо абсурдно , хич не си и го помисляй !
Всъщност през повечето време на телевизора няма да се гледа 3D, така че няма ли да се окаже прекалено голям екрана, когато гледаме телевизия (2D), имаме и малко дете, което ще сяда пред телевизора ?
3D за малко дете - не препоръчвам , особено с активни очила ! А ако наистина искаш да гледаш 3Д и то с кеф , е нужен голям екран - над 46" !
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
3D за малко дете - не препоръчвам , особено с активни очила ! А ако наистина искаш да гледаш 3Д и то с кеф , е нужен голям екран - над 46" !
Въпросът ми по-скоро беше, дали няма да се окаже прекалено голям екрана за гледане на 2D TV (което ще правим през по-голямата част от времето, прекарано пред телевизора ?
Разбрах ти въпроса и отговора е - не , няма да е голям , а много лесно му се свиква на размера и след време ще ти се иска по-голям , убеден съм !! Минал съм по този път и може да ми вярваш , ако искаш ! За това разстояние , 3м , 40/42" е размера , по-скоро 42" !
Аз гледам 37" от точно 2.5 , а и по-малко понякога ! Не си взех 42" само защото в момента не ми се даваха още пари , не че нямах , но след 2 години - нов , по-голям ТВ - обещавам ! :))
За същото разстояние 2-3 м (зависи в кои край на дивана си) и аз бях харесал 32с650 но благодарение на съветите на колегите, взех 37с650 и не сгреших .Дори бях навит и на 40с650 ама мострата в ТМ беше проблемна и друга нямаше ,така че взимай 37-40-42 за да не съжаляваш после !
Благодаря много на всички за съветите !
Само за сведение да попитам защо точно на LG падна избора ? В последно време LG се славят с много бъгъв софтуеър. На всичко отгоре много бавен- изнервящ.
Горещо препоръчвам друга корейска марка - Samsung 6000-та серия.
Примерно :
http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-32d6000
И аз да питам - ти като харесаш нещо и аз ли трябва да го харесвам ? Иначе си прав - нека да има избор !
Добре, прав си ..., ама да не каже човека после що не ми обадихте , че телевизора сменя толкова бавно каналите или защо забива на HD програмите ...