-
Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
-
До hristoslav2
Имам 42LD750.Доста се рових за информация по безжичните връзки.Според мен приятелят ти и аз сме по скоро в тази хипотеза:
В някои модели 2010 г. е заявена поддръжка "Wireless AV Ready", означава ли това възможност за свързване към мрежата? Може ли да се използва обичайният USB WiFi адаптер?
Не! Дадената функция подразбира възможността за безжична връзка към телевизора с аудио/видео източници (DVD плейъри, сателитни приемници и т.н.) с помоща на специално устройство AN-WL100W http://www.lg.com/us/tv-audio-video/...-AN-WL100W.jsp
-
Здравейте и добро утро!Искам. компетентно мнение,дали LG 32 LK 530 е наистина Смарт и имали браузър както пише в Техномаркет.Из нета срещнах че инфото от брошурата е невярна?Благодаря ви..
-
http://www.lg.com/de/tv-heimkino-blu...tv-32LK530.jsp
Винаги можеш да си го направиш SMART срещу допълнителна инвестиция ! :Drinks:
-
Хайде народе на евтините телевизори. LG 42LK430 само за 800лв. в МЕТРО.
-
Без майтап - какво става с тези цени , лудница !! Пак се прекарах ! :))
-
Здравейте на всички от месец съм горд собственик на това животно LG 47LW4500 жесток телевизор повярвайте но имам малък проблем при гледане на 3D резолюцията не е 1080 същото четох и във форума има ли фърмуеар с който мога да оправя нещата angel?
Иначе 3D-то е жестоко като в IMAX :yikes
-
Цитат:
Първоначално публикувано от blackvivaro
Здравейте на всички от месец съм горд собственик на това животно LG 47LW4500 жесток телевизор повярвайте но имам малък проблем при гледане на 3D резолюцията не е 1080 същото четох и във форума има ли фърмуеар с който мога да оправя нещата angel?
Не може да промениш резолюцията при пасивно 3D на твоят телевизор. Така е проектиран да работи. За да имаш резолюция от 1080р на пасивно 3D, трябваше да си вземеш някой от моделите LZ9700, LW9500, LW7700 /NANO Full LED / ,чиито дисплей са 4К/двойно по-голяма резолюция от твоят.
-
Днес се сдобих с 42LK430. Добра картина вади. И телевията я дава добре. За 800 кинта е идеален.
-
А честито , безпроблемно ползване дългооо време !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Julian
Хайде народе на евтините телевизори. LG 42LK430 само за 800лв. в МЕТРО.
Цитат:
Първоначално публикувано от kokich
Днес се сдобих с 42LK430. Добра картина вади. И телевията я дава добре. За 800 кинта е идеален.
Аз го взех за същите пари с безлихвен кредит от Carrefour на 05.09.11г. Много е добро телевизорчето и го изкупуват като топъл хляб.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
А честито , безпроблемно ползване дългооо време !
Мерси. Беше единствена бройка в магазина(TП). Дори не беше изложен. Стоеше запечатан в склада а картончето с цената беше до 32 инчовия модел.
-
LG 42LK430
Субтитрите от флашка са на маймуница и не се оправят нито от червеното копче на дистанционното нито от subtitle, някакви идеи?
------------------
Открих го в менютата
-
Конвертирай субтитрите в UTF-8 с Worldpad
-
получихме смарт плеъра на лг, нещо не съм възхитен, не че съм очаквал много.плюс е подръжка на дтс , ама да бяха сложили един флаш плеър.като сложиш 229 лева върху тв лг и отиваш на самсунг с флаш , дтс и безж. адаптор.(за тези,които сега ще купуват серия 65 на самс.). а собствениците на 2010 модели да разгледат на място преди да купят.а пък е възможен ъпдейт след време от лг.