пускай филмите с Пот плеар. И с НДМИ кабел и резолюцията дето ти са казали и това е.Всичко върви
пускай филмите с Пот плеар. И с НДМИ кабел и резолюцията дето ти са казали и това е.Всичко върви
И с него пробвах току що,но няма промяна.Явно има нещо което пропускамПървоначално публикувано от loshiat
![]()
Картата на компа е ATI Radeon HD 5450 !
Виж тук за overscan-a:
[img width=622 height=600]http://i695.photobucket.com/albums/vv314/Dragonfly47_photos/HTPC/CCC.jpg[/img]
Направо зверски ме изнервя тоя телевизорТая вечер няма да мога да спя а утре съм рано на работа
Много благодаря на всички които ми помагат,но още не се справям!Overscan ми е вече на 0(благодаря на колегата zebra9),но и при двете опции 3д картината се наслагва една върху друга,ако е в режим ляво-дясно се застъпва образа ляво-дясно,така и с другата опция.Просто скандално
Пробвах и с отметка и без отметка .. Няма резултатПървоначално публикувано от zebra9
привет , и аз съм със същия проблем , дръпнах тази програмка mkclean , но бихте ли ми казали как се работа с нея, тя е под dos и нищо не ми излиза като кликна, мерси предварително...
добре ще ,е и колегата да сподели дали с тази програмка е подкарал филмите през флашката, от няколко дни съм с този тв и вече направо се здухах, чета и пробвам чета и пробвам ,за да не пиша и питам вече обсъдени неща , но немога и немога да си пусна 3д филм през флашката , на това тв, постоянно ми исписва невалиден фаил , а свалям mkv фаилове с ац-3 звук , но неще, питам се дане би да е защото на филмите пише че са BR rip , даите мнение и съвет, ето и някои заглавия които се опитах да си пусна Looney.Tunes.I.Tawt.I.Taw.A.Puddy.Tat.3D.2011.BDRip.x264.1080p-MOTLEY IMAX.Galapagos.3D.1999.BDRip.x264.1080p-MOTLEY
Колега, здравей! Трябва филма само да го "драгнеш" върху .exe файла на mkvclean и автоматично ще ти се отвори прозорец с прогреса на преобразуване.Първоначално публикувано от nikibox
След като направиш тази процедура, конкретните филми, ще ти тръгнат.
мерси много колега, прав си ,наистина е така, слад като се преобразуват и тръгват , още веднъж мерси ...
само да попитам всички филми ли ще трябва да ги прекарвам през тази програмка, ако филма е sbs , няма ли да си тръгне или пак трябва през програмката/ мерси
Трябва да гледате в .nfo файла на торента, дали филма съдържа header stripping както е в случая с тези филми по-горе - тогава се налага, в противен случай не.Първоначално публикувано от nikibox
Аз също направих стъпката с mkvclean,но пак не ми се получава.. Някой филми в .мкв формат като направя стъпката и не ми ги отваря на ТВ-то. Пише че файла е невалиден. Пробвах с едно филмче Sintel.3D.2010.720p-HSBS, което ми го отвори след като го направих с mkvclean,но ефекта да излиза от телевизора не се получава !
да колега,така е ,и при мен повечето ги отваря но случих и аз , на такова което въпреки че съм го прекарал през тази програмка пак ми исписва-невалиден фаил-
при мен проблема ,остана със субтитрите, немога и немога да ги пуснакопирах от папка srt фаила в директорията на филма, променях името на фаила на субтитрите като този на филма ,но няма и няма субтитри, въпреки че в папката с филма има няколко фаила със субтитри мисля,каде греша незнам, или през флашка нестава тоя номер,въпреки че невийдам защо да не става ,даите съвет моля..
и за настроиката на картината от това което четох разбрах че трябва при настроика да изкл. динамичния контраст, но друго нещо което трябва да се барне, ненамерих, или останалото вече е въпрос на лична преценка, как да си направа картината качествена ,тв-то да си покаже възможностите, знаете за какво говоря, както всеки които е бил на моето място, в началото и нищо не му е било ясно,мерси...![]()
Искам да попитам дали може да се свърже ТВ-то с лаптопа чрез VGA кабел със преходник за да гледам 3D филми ?
привет, благодарение на този чудесен форум, научих много неща , които исках да знам нодругаде ненамерих, наистина страхотен форум, научих се да се справям с тв-то да си пускам 3д филми и субтитри и всичко както си му е реда, но вчера останах изненадан неприятно, като отново неможах да си пусна субтитрите на един филм, които не е 3д а обикновен, но пак в mkv формат, на компа субтитрите си излизат но тв-то не, проблема е там че субтитрите не са отделен фаил ,а са вградени във филма, търсих за този проблем ,но немойах да намеря какво трябва да направя в такъв случаи ,че да подкарам субтитрите? а филма е следния: Thor.2011.BRRip.x264.1080p-MOTLEY ще съм Ви благодарен,ако ми подскажете какво да направя, мерси...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1336892436[/time]_________________________________________________
http://energy-torrent.com/details.php?id=24811