-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
здр фризер може ли да дадеш някой линк към подобни тв да пробвам може тука или на лично да ми изпратиш ако може
мерси много
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
fena81
здр фризер може ли да дадеш някой линк към подобни тв да пробвам може тука или на лично да ми изпратиш ако може
мерси много
Ето тук е посочено всичко необходимо, какво и как да направиш: Run Smart IPTV app from USB Flash drive. Успех !!!
-
Дайте малко инфо за тези Ип Тв попрочетах този линк ,но не разбрах как става
- - - Обновено - - -
Цитат:
frizera
С много мъки направих го,но като подкарам приложението ми изписва Нямате достъп до тази услуга ,някой може ли да помогне!!
-
Провери си мрежовите настройки на телевизора или прегледай по-старателно стъпките в линка. С мой приятел го направихме за 10 мин. и то по телефона без да виждам какво точно се случва, изписва и т.н. при него и стана.
- - - Обновено - - -
Хей, колеги, никой ли не ползва Networx за интернет доставчик???
-
Добре де сори за тъпия въпрос ,но трябва ли да имам ИПТВ доставчик за да пусна тва приложение ,на оптичен интернет съм но и телевизия на булсат ,поне да не се мъча останах с впечетление ,че приложението е безплатно
-
Цитат:
shoto
Добре де сори за тъпия въпрос ,но трябва ли да имам ИПТВ доставчик за да пусна тва приложение ,на оптичен интернет съм но и телевизия на булсат ,поне да не се мъча останах с впечетление ,че приложението е безплатно
Просто трябва да имаш интернет до телевизора без значение дали е свързан с кабел или е безжично. Да приложението е напълно безплатно.
Редакция относно последното изречение - 10.03.2013 беше пезплатно....
-
1 Прикачен файл(ове)
Фризер ,би ли ми обяснил от втората стъпка това кадето съм оградил от каде трябва да го имам този файл ,там оставих празно само картинката качих и пак ми даде архив да изтегля ако ти се занимава понеже много искам да го пробвам да ми обясниш ще ти дам скайп на личноПрикачен файл 8800
-
-
Мен ми работят само 5 канала от това ИПТВ при вас така ли е ? Другите се виждат но не се пускат :confused:
-
Цитат:
shoto
Здравейте на всички има LG LM 671 S понеже ви гледам ,че говорите за изхода за слушалки искам да споделя ,че аз го ползвам и слушам от там 5+1 Logitec чува се перфектно от изхода за слушалки ми излиза на другия край на кабела чинчове така ми се свързва сараунда ,имам и саунд бар но не ми харесва звука въпреки че е дигитал аудио .Дълго време и аз се чудех как да го свържа но то било изключително лесно и сега сараунда звучи много добре каквото и да пусна . И съм го осилил до край сараунда и само от дистанциооното на телевизора усилвам и намалям.
Здравей, взех като твоите колонки Лоджитек 530, но не ми тръгва звук! ТВ е LG LM 649 S. Трябва ли някакви настройки на ТВ-то да се правят? Рових в менюто за аудио настройки, но нищо не става. Слагам стерео жака в стерео изхода на ТВ, но не ще! Къде греша?
-
Писах ти ЛС трябва да усилиш колоните до край и вече от дистанционното на тв-то усилваш аз съм със LM 671 S много добре свирят
Гледай да оцелиш изхода за слушалки аз имам доста такива изходи но тв то ми е на стената и накрая го оцелих настройки не ти трямват
-
Цитат:
hristoslav2
Ами какво друго да кажа освен, че авантата свърши момчета :(
-
аз четах в един форум и цакнах в това Vtuner и ми излезнаха 107 канала,но ми тръгва само един иначе си върви много добре ,някой знае ли защо само един канал върви и как мога да подкарам и другите
-
Цитат:
shoto
Фризер ,би ли ми обяснил от втората стъпка това кадето съм оградил от каде трябва да го имам този файл ,там оставих празно само картинката качих и пак ми даде архив да изтегля ако ти се занимава понеже много искам да го пробвам да ми обясниш ще ти дам скайп на лично
Прикачен файл 8800
Някой който го е пробвал нека каже дали всички канали може да ги гледа ,че при мен тръгват само 5, 6 от всички ...
-