Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблем с CAM и LG 42LM660S?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2013

Question Проблем с CAM и LG 42LM660S?

Възможно ли е CAM-а на Близу (Conax) да ми играе номера, защото никога не запомня на кой канал какви субтитри и/или аудио съм пуснал? Достатъчно е да сменя за секунда канала и като се върна на предишния гледан - bye bye BG аудио/субтитри . . все едно никога не са били пускани. Отделно, редовно ми дава "Конфликтна Програма" тук и там, докато се сети, че има смарт карта в него.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Отговор: Проблем с CAM и LG 42LM660S?

За субтитрите и аудиото настройките са от телевизора, а не от модула. Другото за "Конфликтна Програма" е нормално.

4. Тук е от
    Mar 2013

Отговор: Проблем с CAM и LG 42LM660S?

Ще пиша и на LG България, в такъв случай. Не мога да си го обясня - страна и език са ми България, би трябвало по тази логика аудиото/титрите да са си Български по подразбиране, какво остава да не ми помни настройките. В плеъра примерно са си така, включително и на MKV с вградени титри и няколко аудио стрийма винаги по подразбиране ми пуска BG...

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

отговор: проблем с cam и lg 42lm660s?

при мен на панасоника тия неща се настройват от менюто на dvb-c тунера.
    нямат нищо общо с менюто и плеяра.
    за lg не знам как е.
    но провери дали нямаш други настройки за тия неща.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re: Проблем с CAM и LG 42LM660S?

Това е от ТВ-то, пиши на LG или виж за някакви настройки. При мен с Близу имам проблем на Loewe ТВ - само на няколко канала - на Nat Geo HD & Nat Geo Wild HD каналите и май и на History HD, там субтитрите са само на гръцки. Аз на ТВ съм казал да има субтитри първо на български, после на английски (в менюто за DVB Settings на ТВ-то). Но той вижда, че няма на бг и англ и всеки път ги пуска. Не запомня, че съм казал off. Не е от CAM модула. Свикнах вече да ги изключвам, но си е 3 натискания повече. Дразнещо е, наистина. За кодирана програма - дава на Nat Geo SD и на C&I понякога, като дам канал назад и после пак на тази - се оправя. Това вече си е от САМ модула и Близу, според мен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LG 42LM660S WI-FI
    От rahhan във форум LG телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 18-03-15, 10:00
  2. Въпрос за LG 42LM660S
    От hero04 във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 26-05-13, 20:03
  3. Субтитри за 3D филми на LG 42LM660S?
    От Венцислав Костадинов във форум LG телевизори
    Отговори: 20
    Последно: 25-03-13, 00:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе