Отговор: TV lg47lm670-прекьсва говора
LG ли са виновни, че БГ кабеларките и сат оператори използват допотопна техника, персонала им е некомпетентен, опитват се с минимум инвестиция да ни взимат парите? LG ли са виновни, че баба Вуна се е закачила със сплитерче и гледа нелегално на 40г. руски лампов тв. и от там еб@ва майката на всичко по-модерно?LG ли са виновни, че вече сменям 3-ти сат приемник...горят като крушки, боклуците по 5лв. на булсат? Примери хиляди...
Дайте първо да си видим в нашия двор и тогава да определяме кое е боклук и кое не...
а другите марки що не прекъсват ? това горе важи и за тях .. айде българина като си купи нещо и вече е най доброто и почва да го хвали дори и да е боклук - национална черта .. не хейтя ,просто изнесете фактите такива каквито са .. щото така излиза че на кривата ракета космоса и пречи ..
Ами явно има нещо, което пречи на телевизора...проблема със звука при мен го няма, но доколкото чета темата, той се проявява само на определени канали и на определени оператори...никъде не съм казал, че LG e най-доброто, но да се твърди, че е боклук не е коректно.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
а другите марки що не прекъсват ? това горе важи и за тях .. айде българина като си купи нещо и вече е най доброто и почва да го хвали дори и да е боклук - национална черта .. не хейтя ,просто изнесете фактите такива каквито са .. щото така излиза че на кривата ракета космоса и пречи ..
Ами просто защото са по-сенситивни/чувствителни към по-лош сигнал и в това няма лошо...
Цитат:
Alexi
дали обаче телевизора им е същия ?
В рамките на един модел няма кой да се занимава да слага един хардуер за България друг за Германия.
Забележи, че и софтуера е един и същ за България и Германия.
България е много малък пазар. Никой няма за 1000 телевизора от конкретен модел (казвам го на посоки, може да са 5 000 знам ли, ама със сигурност не са 100 000) да тръгне да проектира нова платка и да настройва линия за производство.
Цитат:
alphabeta
Ами явно има нещо, което пречи на телевизора...проблема със звука при мен го няма, но доколкото чета темата, той се проявява само на определени канали и на определени оператори...никъде не съм казал, че LG e най-доброто, но да се твърди, че е боклук не е коректно.
Към коя кабеларка си и кой тунер ползваш на ТВ или с СетТопБокс някакв външен ?
Аз нямам проблем със звука.
Дайте да заведем колективен иск до КЗП!
Днес дори и картината ми накъсваше много лошо, сега май се пооправи, чета в някой теми че някой оператори вече взимат някакви мерки.
Цитат:
Momchil Vasilev
Днес дори и картината ми накъсваше много лошо, сега май се пооправи, чета в някой теми че някой оператори вече взимат някакви мерки.
Най-вероятно N3...;-)
Цитат:
Dominator
Най-вероятно N3...;-)
N3 и СКАТ
Бих искал да попитам, дали някой друг който е абонат на Blizoo и е с телевизор LG LM6xxx серия да сподели дали има насичане на звука през цифровия тунер, вграден в телевизора...?
Благодаря!
Да помоля хората, които казват, че буфера е проблем да кажат как и с каква техника може да се провери дали е натоварен и колко? На какъв стандарт трябва да отговаря буфера в ЛГ?
Телевизора в БГ и Германия не е един и същ защото в моето меню въобще не мога да избера като държава Германия.
Въобще не е проблем вносителя на марката да е внесъл дефектна партида на няколко пъти по-ниска цена. Големите вериги са правили това и друг път с друг вид техника.
Цитат:
fantoms
Да помоля хората, които казват, че буфера е проблем да кажат как и с каква техника може да се провери дали е натоварен и колко? На какъв стандарт трябва да отговаря буфера в ЛГ?
Телевизора в БГ и Германия не е един и същ защото в моето меню въобще не мога да избера като държава Германия.
Въобще не е проблем вносителя на марката да е внесъл дефектна партида на няколко пъти по-ниска цена. Големите вериги са правили това и друг път с друг вид техника.
Абсолютно вярно! Миналата година и аз попаднах на дефектна партида телевизори - Филипс. В един от магазините "Зора" - отворихме всички налични бройки в магазина - на всички дефекта беше един и същ (беше нещо със смарт функциите) не помня точно. Всички ги върнаха в сервиза за ремонт.... (и най-вероятно след това са ги продали на "яка промоция") :)
От интерес отидох в Технополиса и поисках да ми пуснат същия телевизор само че друга партида - обясних им за какво става дума... момчетата даже се ентусиазираха :) - там нямаше никакъв проблем. Е в последствие си взех съвсем друг телевизор но това е друга тема...
А относно "буфера" - :) е аджаба само LG ли имат буфер, само техния ли отговаря на стандартите....? И как пък само на една точно определена серия се проявява, а не даже и на останалите телевизори LG. Да не би на другите серии буферите да им са по други стандарти? "Чувствителността" или казано на технически език толеранса (отклонението) също си има стандарти и тези стандарти са еднаква не само за всички ЛГ-та, ами за всички производители на телевизори за европейския пазар.
И ако по някаква причина буфера на тая серия е "по-различен" от останалите, то за мен това си е чист дефект!
Само ,че в случая става въпрос за доста голяма група модели от различни партиди имащи проблеми с 2-3 оператора :D (и то не винаги) ... Някъде в началото бях го написал - калпав софт на тв и некадърно изградени мрежи .:Drinks: