-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Здравейте, тези дни мисля да купя нов телевизор за спалнята, и мисля, че тази толкова коментирана цифровизация допринесе за моето решение. Имам ограничен бюджет от 500 лева и след много гледане се спрях на тези два модела: LG 32LS3450 и LG 32LN540B от магазин Техномаркет. Като размер мисля, че 32 '' е оптималният вариант за тази сума. Искам да помоля за съвет кой от тези телевизори да избера, или евентуално някое друго предложение за тази сума. Благагодаря предварително на отзовалите се на помощ.
-
Някой да знае дали ще добавят на Trumotion още настройки като на пример :blur
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
venom8888
Някой да знае дали ще добавят на Trumotion още настройки като на пример :blur
Файда от тях..., ако говорим за 50Hz. панел...
Защо не зададете въпроса си директно към LG Bulgaria?
-
Цитат:
Dominator
Файда от тях..., ако говорим за 50Hz. панел...
Защо не зададете въпроса си директно към LG Bulgaria?
Ще ги попитам и тях , но много нерви с тия регистрации докъто им пиша ... Ще ги потормозя и аз скоро .. че много дразни като започне да попресича картината и да маже ..
-
Според тях поставения панел в 47LM660 e 100хц :029::095::051: - така ми отговориха , но след обратен въпрос "дали ако сваля капака ще установя същото" и на още няколко неприятни за тях теми (DSE , звука от тунера и малоумното EPG ...) набързо ме отсвириха и казаха да се обърна към магазина , от който съм закупил тв .:gun_bandana::BigGrin
-
Цитат:
svetlio1
Според тях поставения панел в 47LM660 e 100хц :029::095::051: - така ми отговориха , но след обратен въпрос "дали ако сваля капака ще установя същото" и на още няколко неприятни за тях теми (DSE , звука от тунера и малоумното EPG ...) набързо ме отсвириха и казаха да се обърна към магазина , от който съм закупил тв .:gun_bandana::BigGrin
Колега би ли споделил какво е това DSE :)
-
1 Прикачен файл(ове)
Dirty screen effect - ефект на мръсния екран - изключително дразнещо и по-добре не го търси (90% го има) , че после погледа ти е все там :BigGrin .Прикачен файл 10487
-
Цитат:
svetlio1
Само от любопитство, как ще разбереш, ако свалиш капака дали е 100 или 50hz.? Отделноп, какво му е на EPG-то? Предполагам това, че няма PIP?
Те братушките от LG, след мое запитване не знаеха или се правеха на ударени че не знаят, какво е това 100Hz. панел...
-
Някой знае ли какво е "ТВ ПИН КОД"? Иска ми го, когато пусна да гледам филм през "HBO GO".
-
Цитат:
vencislavbg
Някой знае ли какво е "ТВ ПИН КОД"? Иска ми го, когато пусна да гледам филм през "HBO GO".
За HBO GO можеш да видиш ТВ ПИН КОД, като влезеш в профила си в web-приложението на HBO GO.
Кога пуснаха приложението "HBO GO" за телевизори LG?
-
Цитат:
podredko
За HBO GO можеш да видиш ТВ ПИН КОД, като влезеш в профила си в web-приложението на HBO GO.
Кога пуснаха приложението "HBO GO" за телевизори LG?
Не знам, но при мен го има! За съжаление не мога да се регистрирам в web-приложението на HBO GO. Не съм в списъка с потдържаните оператори. А от телевизора се регистрирах и там ми иска този ТВ ПИН КОД. Някакви други идеи?
-
LM620 поддържа ли DISEQC ключ за две сателитни антени?
-
Цитат:
vencislavbg
Не знам, но при мен го има! За съжаление не мога да се регистрирам в web-приложението на HBO GO. Не съм в списъка с потдържаните оператори. А от телевизора се регистрирах и там ми иска този ТВ ПИН КОД. Някакви други идеи?
Щом не си абонат на Близу с HBO max, единствено можеш да ползваш съдържанието за свободно гледане, но пак трябва да си направиш регистрация, като от списъка с оператори избереш СВОБОДНО ГЛЕДАНЕ. Регистрацията се прави само на компютър.
-
Цитат:
Dominator
Само от любопитство, как ще разбереш, ако свалиш капака дали е 100 или 50hz.? Отделноп, какво му е на EPG-то? Предполагам това, че няма PIP?
Те братушките от LG, след мое запитване не знаеха или се правеха на ударени че не знаят, какво е това 100Hz. панел...
По принцип тук LG Display LC470EUD-SEM1 Overview - Panelook.com си пише , а и Христослав го е обяснил на 1 стр. EPG е най-малоумното такова , което съм виждал , а и доста бъгаво :BigGrin - не стига ,че заема целия екран и е с доста ситен шрифт и трудно се чете , но е и без "прозорец" с гледания в момента канал - дори изключва и звука - доста малоумно за уж "умен" телевизор . На всичко отгоре и при излизане от EPG-то понякога изобразява един "пикантен":wink: канал от сат. тунера . Всичките се правят на ударени - ако мине номера - като си изсрал едни лайна , редно е да си готов и да си ги прибереш .:BigGrin
-
Цитат:
Dominator
Голяма грешка... трябваше да вземеш новата серия, или 7-ма серия на LM... Както колегата по-долу каза, ще имаш ядове било през Conax Module, било директно в DVB-C тунера. Взимай приемник и язък за вградения тунер...
Не съм напълно съгласен с това твърдение.От 5 месеца съм LM620 и нямам проблеми със звука,като ползвам вградения тунер и КАМ модул на близу.Извинявам се ,че се повтарям за порен път.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...0%D0%B0-3.html
пост 43
- - - - - - - - - -
Цитат:
svetlio1
Поне при мен , за да продължиш към менюто за сканиране първо трябва да напишеш пин код (също както и при заключени канали) .
Предполагам,че ти си го сложил този пин.При мен не излиза такова искане за код.