Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Здравейте,ориентиръл съм се към следния модел LG 55LA790V - LG 55LA790V :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Искам да помоля ако някои има впечатления от този ТВ да ги сподели.Добра ли е картината?Добре ли се справя с 3D?Общо взето какви са плюсовете и минусите.Предварително Благодаря.
zabadara
Насичането на звука е при някои кабелни оператори (което не гарантира , че няма да засегне и тия при които в момента го няма) и на каналите от транпондери около 300мхц - при мен на КТ Скат е най-силно на 354 мхц - може да има и на други , но там са БНТ1 , ТВ7 и Нова и там съм го чул.
За ПИН-а нямам спомен , но съм сложил на "розовите" канали и може от там да слага и на опцията за търсене (има логика) .
Цитат:
Първоначално публикувано от
casa
Моят телевизор е 60LA860, на практика е същият като LA740 и LA790 и бих казал съм много доволен. Има какво да се желае откъм дълбочина на черното, но като цяло картината е много добра с реалистични и ярки цветове. 3D е без никакви забележки. Гледам тв в ярко огрята стая през деня и нямам сериозни проблеми, освем огледалният ефект. Проблеми с накъсване на звука - НЯМА....
Цитат:
emil13
Моят телевизор е 60LA860, на практика е същият като LA740 и LA790 и бих казал съм много доволен. Има какво да се желае откъм дълбочина на черното, но като цяло картината е много добра с реалистични и ярки цветове. 3D е без никакви забележки. Гледам тв в ярко огрята стая през деня и нямам сериозни проблеми, освем огледалният ефект. Проблеми с накъсване на звука - НЯМА....
Middle
LA620 - графит, MCI 200Hz, Direct Led
LA640 - черен, MCI 200Hz, Edge Led
LA641 - черен, MCI 200Hz, Edge Led
LA660 - титан, MCI 400Hz, LED Plus, събуфер + 2 броя очила Dual Play
LA667 - бяло-сребрист, MCI 400Hz, LED Plus, събуфер + 2 броя очила Dual Play
LA690 - титан, MCI 400Hz, LED Plus, събуфер + 2 броя очила Dual Play
LA740 - сребрист, MCI 800Hz, 3 порта HDMI и USB
---------------------------------------------------------------
High
LA790 - без вградена камера, 3 порта USB и 4 HDMI при това единият порт USB е стандарт 3.0
LA860 - вградена камера, 3 порта USB и 4 HDMI при това единият порт USB е стандарт 3.0
LA960 - вградена камера, 3 порта USB и 4 HDMI при това единият порт USB е стандарт 3.0
Освен това тазгодишният LA860 е с орязан брой сектори на Local Diming -а (по-малко на брой), спрямо предшественика си LM860
Цитат:
zabadara
Не съм напълно съгласен с това твърдение.От 5 месеца съм LM620 и нямам проблеми със звука,като ползвам вградения тунер и КАМ модул на близу.Извинявам се ,че се повтарям за порен път.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...0%D0%B0-3.html
пост 43
- - - - - - - - - -
Предполагам,че ти си го сложил този пин.При мен не излиза такова искане за код.
Много ясно, че няма да имаш проблем, защото са на различни честоти!
Цитат:
emil13
Благодаря.Освен ако до ден-два някой не ме светне нещо друго май ще взема да си го купя.Не ми е спешен гледам си една 46 плазма G20,но съм я обещал на детето за неговата стая и няма какво да чакам.Благодаря за споделеното мнение.
Сравнявате различни диагонали...
Цитат:
Ангел Маринов
Разликата е само във вградената камера от 2Mp в 860. При еднакъв диагонал имат един и същи модел видеопанел и шаси.
http://www.lg.com/bg/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true
Нисък контраст и лош звук.
http://www.digitalversus.com/tv-tele...ml#full-review
А камерата и там управлението с пръст и тем подобни DVR записи.Искам да ползвам и скайп на телевизора
Цитат:
Ангел Маринов
А камерата и там управлението с пръст и тем подобни DVR записи.Искам да ползвам и скайп на телевизора
Имат си ги
LG 47LA860V Cinema 3D Smart TV - LG телевизори
За този ти трябва външна камера
LG 55LA790V Cinema 3D Smart TV - LG телевизори
Значи ми казваш ,че за тази цена е по-добре да е 55 инчовия ла790 ?
И ако 860 има проблем с звука и нисък контраст това не е ли и при ла790?
http://www.technomarket.bg/products/...72/lg-an-vc400 това чудо ли е за 790в от 2013 ?
Цитат:
Ангел Маринов
Всичките LG-та са с нисък контраст, поради използваната IPS технология. Отделно, на такъв екран не е пълно изживяването без външно озвучаване...
Външното озвучаване не ми е проблем имам ръчно правен усилвател перфектен без грешка с 2 огромни тонколони направени и чакат да се свържат към нововъведението ми.
Сега въпроса е камерата каква трябва да бъде тази която постнах или някоя друга понеже гледах ,че тази я слагаха на миналогодишните модели а за тези от 2013 ще стане ли?