Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
Crazy_hatteR
Здравейте колеги,
Искам да споделя нищожния ми опит с 47LA660... Огромното ми разочарование дойде от това, че на държава за услуги България опцията за универсално дистанционно е заключена! Това е адска дискриминация от страна на LG и ще ги гоня до дупка докато не го оправят! На Полша нещата са ОК и успях да настроя и домашното кино Панасоник и най-важното за мен - приемника на Булсат... Почти ме докара до оргазъм... За тези които искат да го ползват настройката е set top box - Homecast дистанционно 6.
Поздрави!
Защо да е set to box?
Цитат:
Crazy_hatteR
Здравейте колеги,
Искам да споделя нищожния ми опит с 47LA660... Огромното ми разочарование дойде от това, че на държава за услуги България опцията за универсално дистанционно е заключена!
Сори ама нещо не схванах :rolleyes: Какво разбираш под универсално дистанционно ?
Openlgtv
Tutorial: How to extract movies from an LG DVR/PVR HDD - Openlgtv
LG LA8600 55-inch smart TV Review - LCD TVs
Цитат:
hristoslav2
Сори ама нещо не схванах :rolleyes: Какво разбираш под универсално дистанционно ?
Чрез дистанционното на телевизора можеш да управляваш всички устроиства свързани с него - няколко устроиства - едно дистанционно...
Цитат:
iNfRaIiI
Защо да е set to box?
Защото е сет топ бокс. Сателитния приемник си е едно към едно с цифровия приемник на кабеларка.
http://media.snimka.bg/s1/2782/031808006.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/2782/031808004.jpg?r=0
Цитат:
Crazy_hatteR
Не, аз не разбрах защо го слагаш на Set to Box? Какво печелиш?
hristoslav2 Моите уважения към теб и знанията ти, но домашното ми кино е на скарт - него по какъв протокол го управлявам? И управлението на устроиствата не става по кабел - като закрия диода на сателита или уредбата и не приемат командите. Управлявам ги чрез "Маджик дистанционното" на телевизора...
Цитат:
iNfRaIiI
Не, аз не разбрах защо го слагаш на Set to Box? Какво печелиш?
Защото когато започнеш настроиките трябва да избереш типа на устроиство което искаш да конфигурираш - Сет топ бокс, Плейър , Дом. кино и лента за звук - това са опциите. И тъй като няма опция за сателитен приемни пробвах със сет топ бокс.
Цитат:
Crazy_hatteR
hristoslav2 Моите уважения към теб и знанията ти, но домашното ми кино е на скарт - него по какъв протокол го управлявам? И управлението на устроиствата не става по кабел - като закрия диода на сателита или уредбата и не приемат командите. Управлявам ги чрез "Маджик дистанционното" на телевизора...
ОК - приемам поправката. :rolleyes: Това означава, че кодовете за управление ва външни устройства са въведени в "Маджик дистанционното" на телевизора...
WHY LG TV Blog ::
Последните постове са преместени в темата за DLNA!!!!
може ли малко помощ за lg42ln570s-za като вляза в сервизното меню има едно тоолс опцион 3 неми позволява да настроивам ако може да баде откл. благодаря предварително
Добър ден! Имам един въпрос за 42LA620S. Тук в форума има малко противоречива информация. В една таблица пише, че моят телевизор няма magic remote. После за дистанционни пише, че може с модела който е с донгъл. Гледам в ebay има добри оферти обаче не знам точно кой модел да си поръчам и дали изобщо ще тръгне.
А аз да попитам какви са ползите от Magic Remote-a ?
"Magic remote"-то е полезно и много удобно най-вече при "смарт" приложенията и браузъра (поне според мен) , но от друга страна приложението за смартфони върши същата работа и е безплатно ;)
Е да, но не всеки има смартфон...
Е смарт телевизор имаш, а смартфон да нямаш си е престъпление направо. При днешният избор на марки и цени.... А на въпроса никой нищо ли не знае? То точно за смарт функциите го искаме това дистанционно, със жестове боравиш по-бързо...
620 няма в комплекта , но мисля си поддържаше "меджик"-а - трябва да се закупи допълнително .
LG 47LA620S - LG Cinema 3D Smart телевизор
Проблема е в първата страница на тази тема. Пише в една таблица- Magic control- No. Това ме притесни, да не да си купя и да не може да се свържи после.