-
1 Прикачен файл(ове)
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
jonov
Има - на дистанционното горе в ляво , зелен бутон - икономия на енергия .
Нямам такъв. Това ми е дистанционното.
Прикачен файл 11355
Какъв беше модела ма magic remote за LM620S?
-
Цитат:
bestman
Да не би да си проверявал преди това за ъпдейти?
Аз съм с ЛА660С. Същия "проблем". Забелязах обаче, че при проверка за ъпдейт проверява и ДТВ, което ме навява на мисълта, че там е заровено кучето... Забелязах го случайно - избирам 10, а показва, че го няма и го откривам канала някъде назад. А също и канали, които ги има вече и си стоят на мястото се появяват и на друго място.....
Реших го като подредбата ми стои на флашката и щом/ако ги размести ги качвам отново както съм си ги подредил. Вариант е, мисля, и да се ъпва от флашка само (вчера го пробвах - не ги размести).
А за филми - имам и ДЛНА, и Ви-Ди, но си ги пускам филмите през ХДМИ - няма грижи с 5 м "лесно включваем временен кабел" High Speed...
ПС.: Някой с такъв модел, ако си е взел конвенционално дистанционно да сподели какъв модел е. Благодаря.
Защото се чудя за оригинално или за универсално URC7140 One for All - според братушките с него се влиза без проблем в сервизното меню...
Просто не си обръщал внимание явно :) винаги си сканира DTV.Обнових си и аз ЛМ-ката и чакам да видя дали ще имам проблема като вас!
-
Цитат:
bestman
ПС.: Някой с такъв модел, ако си е взел конвенционално дистанционно да сподели какъв модел е. Благодаря.
Защото се чудя за оригинално или за универсално URC7140 One for All - според братушките с него се влиза без проблем в сервизното меню...
За ъпдейти че проверявам - проверявам. Одеве върнах каналите от флашката и след 20м. пак ги разджурка маааму корейска... А за дистанц ползвам едно универсално Филипс SRU8015 просто е уникално, с тази "фафла" не бих се разделил за нищо на света. Взех го от ибей за 85$ преди години и няма нещо което да не е подкарало - булсати, панасоници, климатици - всьо...
-
Цитат:
fantoms
Нямам такъв. Това ми е дистанционното.
?
Хм , не е като моето - потърси такава опция в менюто , би трябвало да я има .
-
На М-сат съм с CA модул и каналите ми са без промяна!Незнам каква е причината да ви се местят каналите?
-
Ако има други въпроси - на ЛС! :)
Mod Edit
-
-
Незнам тук ли е мястото,но да попитам,свалих си два филма на външен хард единият Blurey,а другият 3D,немога да ги подкарам,явно нещо трябва да пипна,но незнам какво ако на някой му се занимава с моя проблем......да ме посъветва,а TV ми е LG LA 690...може и на лични,че да не занимаваме останалите с моят проблем.....Благодаря предварително....
-
Колеги кажете отзиви за LG 42LA660S
LG 42LA660S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
,един френд иска да си го взима та ако някои сподели повече за телевизора ще е супер.
-
Ако няма да гледа футбол на него е супер.
-
Цитат:
odar
Ако няма да гледа футбол на него е супер.
Ами ако гледа футбол?Няма да се вижда топката ли?
-
Има огромна вероятност да има "DSE"
И повярвай ми не е много приятно!
В магазина трудно може да се види DSE-то, a то май в повече или по-малко го има при повечето LG--LA6..... модели.
Иначе за гледане на филми и 3Д е страхотен :) , смарт функциите също са добри.
Мултимедийният му плеър също е добър, плейва всичко през WIFI-то без проблеми!
Включително и 1080p 3D филми + субтитри (стига да не са динамични 3D)
-
До тук оставам с убеждението, че коментират хора, които нямат плютата марка или модел, но смело драскат за ДСЕ-та и т.н.
Само едно ще ви кажа, ако беше така както ви се искаше явно на повечето, нямаше да има човек, който да не си е върнал ТВ-то и да бърза да взема нещо друго.Искам да добавя, от мой много добър авер(работи в сервиз за техника) знам, че на всеки 10-12 телевизора от друга марка, само едно ЛГ е в сервиза.Така, че, нека си направим нужните изводи и да се замислим дали, когато пишем коментари от сорта на "абе той не става за футбол", дали пък не тласкаме питащия към по-зло.
ТВ-тата си имат и недостатъците, но къде не е така.
-
Цитат:
competition
До тук оставам с убеждението, че коментират хора, които нямат плютата марка или модел, но смело драскат за ДСЕ-та и т.н.
Само едно ще ви кажа, ако беше така както ви се искаше явно на повечето, нямаше да има човек, който да не си е върнал ТВ-то и да бърза да взема нещо друго.Искам да добавя, от мой много добър авер(работи в сервиз за техника) знам, че на всеки 10-12 телевизора от друга марка, само едно ЛГ е в сервиза.Така, че, нека си направим нужните изводи и да се замислим дали, когато пишем коментари от сорта на "абе той не става за футбол", дали пък не тласкаме питащия към по-зло.
ТВ-тата си имат и недостатъците, но къде не е така.
Ами аз нали точно затова го написах това,аз съм с LG 47 LA690,и съм си доволен,гледам си мачове,и нямам грижи.Голямо споменаване за това DSE,направо ми писна,ами хайде който има LG LA 6 серия,да го изхвърля........
-
Явно DSE се проявява само при гледане на топки,затова аз не съм го забелязал досега :ole
Сериозно,аз такъв ефект не съм виждал,ще взема да гледам футбол на моя ЛА 660 само саради теста,трябвя ли да е HD,коя тв,Евроспорт,Ринг ли да гледам?
Появяват се едни светли ленти когато на тъмни сцени в някой филм блеснат субтитри,но това мисля е тт.нар. Local Dimming,защото са точно 6 тия ленти,колкото са и лед - блоковете :)