-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
aldokalcone
frizera, какъв е модела на който си пуснал снимките?
Модела е 47LM660S, ако за теб има някакво значение.... ;)
-
Здравейте!
Имам следното питане: На "LG 42LA620S" как мога да сменя региона от България на Украйна? Украинкси език има,а в избора на страна Украйна ня виждам.
Питам за да мога да изтегля последния 4.02.03 от там ,който много хвалят колегите от IXBT форума.
-
2 Прикачен файл(ове)
Здравейте,
Това се случва на моето TV(LG 42LA660S), когато се опитам да пусна 3D филм от компютъра през HDMI. Пробвах с различни плеари, ефекта е един и същ.
През SmartShare си вървят нормално, но няма динамични субтитри.
Преди да пусна 3D от TV-то изглежда така:
Прикачен файл 11538
Това се случва с 3D:
Прикачен файл 11539
-
-
При мен на LA641 е същото.С плеара на телевизора проблеми няма,но с външни през HDMI мазало.
-
При мен се получава така ако зумна екран, изрежа черните барове или променя съотношението на страните на плеърът.
-
Цитат:
RevengeBG
Здравейте,
Това се случва на моето TV(LG 42LA660S), когато се опитам да пусна 3D филм от компютъра през HDMI. Пробвах с различни плеари, ефекта е един и същ.
През SmartShare си вървят нормално, но няма динамични субтитри.
Преди да пусна 3D от TV-то изглежда така:
Прикачен файл 11538
Това се случва с 3D:
Прикачен файл 11539
Пробвай да не клонираш видеокартата,а да дадеш тв-то за основен монитор.При мен така се оправи .Ползвам КМплеър.
-
Цитат:
Peshev
Здравейте!
Имам следното питане: На "LG 42LA620S" как мога да сменя региона от България на Украйна? Украинкси език има,а в избора на страна Украйна ня виждам.
Питам за да мога да изтегля последния 4.02.03 от там ,който много хвалят колегите от IXBT форума.
От сервизното меню, но пречети темата за LG на руските колеги(от август насам) - имаше случай след промяня на регион север(норвегия, Швеция) позицията да остане в сиво и да не може повече да се променя.
-
Здравейте,
Бихте ли споделили своите мнения за LG42LA620s, LG 37LM611s и LG 42LA6130, защото общо взето се колебая между тези три модела.
-
-
Здравейте, имам много интересен проблем с телевизор LG42LA690s. Сменя местата на цели пакети програми (които са на една честота с разлика от 8Hz). Слага целия пакет след последния програмиран канал и заключва каналите, на които първоначално са били. След доста ходене по мъките май разбрах на какво се дължи проблема. Имам безжичен модем на Виваком и безжичен рутер ASUS. Когато модема е включен, независимо дали телевизора е закачен на него или на рутера стават проблемите. Като спра WiFi на модема и пусна само рутера всичко е ОК. Моля за коментари на какво може да се дължи този проблем. Дано тази информация да бъде полезна на собствениците на LG
-
Прочети последните няколко страници... Явно това е "детска" болест на LA серията и няма оправия. Аз знам за поне 5 телевизора с този проблем.
-
-
Цитат:
hristoslav2
От сервизното меню, но пречети темата за LG на руските колеги(от август насам) - имаше случай след промяня на регион север(норвегия, Швеция) позицията да остане в сиво и да не може повече да се променя.
За моя телевизор 42LN575S в украинския сайт има 4.00.41 версия на софтуера, докато в българския е 4.00.29. Ако го изтегля от там и ъпдейтна с флашка може ли нещо лошо да се случи на телевизора? Също така там го водят 575V, докато моят е 575S.
-
Колкото и да търся 4.02.03 софт не намерих нито при украинците, нито при руснаците, нито при англичаните. И в трите сайта има само 4.00.41. Ще споделя впечатления след няколко часа...
persizi писали сме едновременно... Там където е линка за ъпдейта горе в десния ъгъл има линк "Далее", като кликнеш на него и излизат всички модели за които е софта...