-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Колеги, имам проблем с пускане на 3д филм от ПС към телевизора.
Свалил съм оригинален Блурей филм и с програмата TotalMedia Theatre 5 пускъм филма обаче филма почва и е размазан .. слагам 3д очилата за телевизора и пак не става 3д ами стои размазано. цъкам от достанционото на тв 3Д бутона и ми дава да избера режим обаче на нито един от всички режими не се получава както трябва да е ... Филма примерно не е SBS и горно и долно ..
- - - - - - - - - -
A някой знае ли как да пусна звук от ПС към телевизора освен стерео към стерео
-
5 Прикачен файл(ове)
-
Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Здравейте!
Телевизорът е LG LM640S
Някой може ли да каже как мога да изкарам звукът на филм гледан от флашка на домашно кино?Като пусна телевизията има звук но когато пусна флашка или хард диск не ще.Пробвах с HDMI и евро кабел но не става.В телевизора е включен в AV1
Благодаря!
-
Какви входове имаш на "домашното кино" ?
-
Здравейте, от около седмица притежавам LG 42LM669S, включих го в началото гледах, настройвах няколко дена и после пак в кашона, докато завърши ремонта напълно, сега го включвам пак и разбирам че звука насича супер дразнещо, картината много радко насича. Смених буксата на кабелната викам да не е от там, същата работа. Чудя се може ли да е от картата на МСАТ, нещо да не и е наред, само да не се окаже от телевизора, че тогава вече става страшно :D. Някой ако има идеи да сподели
-
Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Какви входове имаш на "домашното кино" ?
Ето това е което има .
http://i272.photobucket.com/albums/j...3/DSC_0301.jpg[/URL]
-
Здравейте,
Да се наредя и аз със въпросите. :) Купих си 42LM615S (цената му в момента е доста прилична), та въпросът ми е има ли нещо съществено в сервизното меню, което може да бъде променено, отключено, подобрено и заслужава ли си да правя гимнастиките?
-
Цитат:
svetlio1
LG имаха някакъв номер за поддръжка (0 700 1 5454) и за по-големите градове мисля ,че ходеха по домовете за тв 47" и нагоре.
Мерси, утре ще им звънна да видим какво ще кажат!
-
Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
ambrozia403
Това са само изходи. Светлъо те попита за входове. Тоест да вържеш с оптичен кабел ТВ към домашното кино и така да изкараш звук.
Цитат:
perverzniat
Здравейте,
Да се наредя и аз със въпросите. :) Купих си 42LM615S (цената му в момента е доста прилична), та въпросът ми е има ли нещо съществено в сервизното меню, което може да бъде променено, отключено, подобрено и заслужава ли си да правя гимнастиките?
Най-много да има един DTS, меджик ремоут...ама едва ли. Опасявам се, че модела е на старото шаси от модели 2011 година.
Цитат:
hienata76
Още преди три години си сложих диоди зад тв.ето така изглежда
Оплескал си нещата. LED лентата трябва да покрива цяла страна на телевизора, а не само малък участък - погледни снимката на Светлъо.
-
Цитат:
Momchil Vasilev
Здравейте, от около седмица притежавам LG 42LM669S, включих го в началото гледах, настройвах няколко дена и после пак в кашона, докато завърши ремонта напълно, сега го включвам пак и разбирам че звука насича супер дразнещо, картината много радко насича. Смених буксата на кабелната викам да не е от там, същата работа. Чудя се може ли да е от картата на МСАТ, нещо да не и е наред, само да не се окаже от телевизора, че тогава вече става страшно :D. Някой ако има идеи да сподели
Welcome to the club...;-) Кой е оператора? Всички с 6-та серия на LM имаме този проблем и спрямо коментарите тук във форума, проблема не е от телевизора..., а от подавания сигнал от оператора!
Поздрави!
-
Цитат:
venom8888
A някой знае ли как да пусна звук от ПС към телевизора освен стерео към стерео
През HDMI,ако картата ти има такъв изход.Ако е с преходник от DVI към HDMI звук не можеш да изкараш.
- - - - - - - - - -
Цитат:
ambrozia403
Здравейте!
Телевизорът е LG LM640S
Някой може ли да каже как мога да изкарам звукът на филм гледан от флашка на домашно кино?Като пусна телевизията има звук но когато пусна флашка или хард диск не ще.Пробвах с HDMI и евро кабел но не става.В телевизора е включен в AV1
Благодаря!
Единствено и само с оптика(ако имаш такъв вход на домашното кино,разбира се)И аз доста се мъчих с този проблем,но само това е решението и резултата никак не е приемлив(звукът е доста слаб)
-
Цитат:
Dominator
Всички с 6-та серия на LM имаме този проблем
Аз съм с 47LM671S и да чукна на дърво,нямам проблеми със звука. С HD приемник на Булсат.
-
Цитат:
Dominator
Welcome to the club...;-) Кой е оператора? Всички с 6-та серия на LM имаме този проблем и спрямо коментарите тук във форума, проблема не е от телевизора..., а от подавания сигнал от оператора!
Поздрави!
М САТ ми е оператора. Ами чудесно и сега накъде? Ще ги посетя утре да видим какво ще ме излъжат.
- - - - - - - - - -
Сега им звъннах на Мсат-а и ми казаха, че по-принцип ЛГ-тата правили такива проблеми, аз и казах значи проблема е в телевизора ли и тя ми каза, че все пак трябвало да дойде техник да погледне и той щял да каже.
-
Цитат:
Momchil Vasilev
М САТ ми е оператора. Ами чудесно и сега накъде? Ще ги посетя утре да видим какво ще ме излъжат.
- - - - - - - - - -
Сега им звъннах на Мсат-а и ми казаха, че по-принцип ЛГ-тата правили такива проблеми, аз и казах значи проблема е в телевизора ли и тя ми каза, че все пак трябвало да дойде техник да погледне и той щял да каже.
Очаквай, като дойдат, да ти кажат, че е от телевизора проблема...
- - - - - - - - - -
Цитат:
alphabeta
Аз съм с 47LM671S и да чукна на дърво,нямам проблеми със звука. С HD приемник на Булсат.
Имаш, имаш, просто не гледаш може би въпросните канали...
-
Цитат:
alphabeta
Проблемите се забелязват при гледане от вътрешния цифров тунер - от външни източници не съм забелязал .
Аз май вече по малко го чувам - преди 2-3 дни имаше "ъпдейт" от Скат , ама и не съм гледал много Нова ТВ .