Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Цитат:
Първоначално публикувано от
milan
Благодаря 4е се вклию4и Христослав 3 д о4илата нали трябва да са вклю4ени в комплекта става дума за 42LB670V а от плесио ми казаха 4е няма о4ила в комплекта 2014 год моделите са с 2 4ифта о4ила има две дистанционни все пак се ориентирах към ф 6500
Не е задължително да са включени в комплекта. Моделът се предлага и в ТМ, също без 3D очила.
И ще те помоля най-учтиво да намериш къде се намира буквата "Ч" на клавиатурата ти, защото ще запо4на да ти трия постовете, ако продължаваш да слагаш "4" на мястото на "ч".
Цитат:
Momchil
И ще те помоля най-учтиво да намериш къде се намира буквата "Ч" на клавиатурата ти, защото ще запо4на да ти трия постовете, ако продължаваш да слагаш "4" на мястото на "ч".
Ще е добре да използва и препинателни знаци.
Цитат:
martin0506
Каква в разликата между 47LB670V и 47LB730V освен mci 800 hz в полз на 730V
дизайна и цвета.
на румънски
http://www.lg.com/ro/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true
на немски
http://www.lg.com/de/PDFServlet.pds?...bvHidden=false
Здравейте,
Правилно ли разбирам от последната страница, че 47lb730 идва с две дистанционни (magic remote + нормално дистанцонно) и ако да, така ли е при по-малкият 42lb730 ?
Здравейте,
Обръщам се с молба за помощ. Притежавам LG LA620S, много съм доволен от телевизора като цяло. Едно нещо обаче не можах да открия в настройките, а именно при пускане на телевизора да се включва на канала, който съм избрал, а не на канала, който съм гледал последно преди изключването му. Примерно ако съм гледал вечерта канал 7 (и съм спрял телевизора на него), а сутринта искам да си пусна канал 5 (примерно), телевизорът си пуска канал 7.
Не е болка за умиране, но не намерих нищо по въпроса в настройките на програмите и в менюъла. И малко дразни...
Ако някой има идея как да се оправи това, моля да пише
Благодаря предварително!
Само ако е налична функция за автоматично включване на телевизора с избор на определен канал (стария ми Филипс имаше такава). Иначе телевизора няма как да се "досети" кой канал би искал да гледа собственика му на сутринта.
Благодаря ти за отговора!
Май не обясних като хората - аз натискам бутон "5", с идеята да старира именно "5", а той се включва на канал "7", защото на него е бил изгасен предната вечер...това дали е нормално? Не съм сигурен, защото това ми е първият смарт ТВ.
Не знам дали за ЛГ това е нормално, на на панасоника в къщи ЕТ6Е като го включвам от бутон за канал (1-9) се включва на този канал който съм натиснал.
Панела на LB730V колко реални херца е ?
И заслужава ли си 7 серия пред 6 серия
Одеве гледах 42LB670, в по-малък ТМ в леко затъмнено помещение и не забелязах нищо нередно в подсветката. Който си е харесал LB730/670 да ходи на място да гледа. Но пак ме издразниха супер много... питам консултатнта дали мога да върна телевизора в срок 1-2 дена ако открия нередности в подсветката, защото съм чел в нета че новите модели имали проблем с нея, той се изсмя и ми каза че купувачите много сме чели и много сме вярвали на форуми и тем подобни...
Connect SDK Developers :: Features
- - - - - - - - - -
Споделете впечатления от WebOS-a в LB-тата.
Цитат:
CaptainSlow
той се изсмя и ми каза че купувачите много сме чели и много сме вярвали на форуми и тем подобни...
A ние им се смеем на консултантите. Мен за това като ме питат дали имам нужда от информация им връщам твърдо "НЕ!". Благодаря за отзивите иначе, и аз пак ще ги гледам, щом има и безпроблемни бройки - значи определен batch е засегнат от проблеми с подсветката или просто вие ги гледате на максимална яркост при която окото трудно ще направи разлика.
За евентуално връщане /при проблем/ говори директно с управителя.
Ако се притесняваш от евентуални проблеми, най-добре го поръчай от някой доказан онлайн магазин, където няма да имаш проблеми с връщането/замяната в 7 дневен срок. Говоря за доказани такива, като electron.bg, ele.bg. Може да видиш и pcshop и jar София.
Директно с управителя говорих, той си е и консултант. Магазина е малък ТМ в Първомай.
Искам да попитам,дистанционото Меджик има ли си някаква поставка (закачалка)като при климатиците?При мен в комплекта нямаше ама консултанта в магазина мислише,че трябва да има,ама тогава бързах да го взема (в черния петък)и не ми се чакаше в навалицата да носи друг кашон.Модела ако илма значение е 42LA-690s.Не знам какво не му харесвате на това ДУ,за мен е много по-добро и практично от старото с копчетата ,децата му свикнаха за два часа,аз като по-стар(38г.)ми трябваше повече време.