Резултати от 1 до 8 от общо 8

Субтитри на BG при LG LA690

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2014

Субтитри на BG при LG LA690

Здравейте! Имам следния проблем - телевизора ми е LG LA690. При пускане на филми през флашка субтитрите излизат на английски, въпреки че всичко от менюто ми е зададено да е на Български. В менюто на плейъра има "език на субтитри". Опциите са "1" или "2" но и при двата са все на английски. Моля за помощ.
    Поздрави!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Отговор: Субтитри на BG при LG LA690

Ако са ти в отделен файл със същото име като на видео-файла, ще ти ги отваря автоматично и ще показва това, което е в текстовия файл. Тоест, ако са ти на БГ ще ти показва БГ, едва ли ще ти прави превод на английски .

4. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Ами така както го описваш май не си свалил български субтитри за филма ! На компа тръгват ли български ??

5. Тук е от
    Jan 2014

Ами да но прави точно това.Знам че е доста странно. На стационарния компютър субтитрите са на български. Като отворя файла ги чета че са български. Като ги пусна през плейъра на телевизора излизат на английски. Името на файла е съвсем идентично и просто.

- - - - - - - - - -

Грешката е моя.Сега я поправих. Просто след името на файла за субтитри добавях ".str" , а не е трябвало. Когато имената на двата файла са абсолютно еднакви(без да се пишат разширения) всичко е ОК. Благодаря на отзовалите се!

6. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Ако си оставил файл с английски субтитри на флашката го изтрий и пробвай пак !

7. Тук е от
    Jan 2014

Така и така съм започнал с въпросите да попитам и нещо друго.Нямам компютър с HDMI, а чрез whireless на smartshare не мога да гледам филми които са големи като обем. Предполагам че просто "не достига връзка" . Та въпроса ми е чрез външен хард диск с USB връзка мога ли да гледам 3D и филми които са по 30 GB примерно и евентуално какви проблеми бих имал(субтитри и пр.) Или най доброто решение е да си сменя лап топ-а с такъв който има HDMI?

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Е,то е ясно че ако имаш възможност е най-добре да си вземеш лаптоп с HDMI /особено за проблемите със субтитрите/ ,но ми е интересно каква е тая мания за това 3D като то излиза по един филм на месец дето става за гледане /че и по-малко/ а и като цяло това е забавление за лица под 16г Иначе,ако имаш възможност може да пробваш да вържеш лаптопа и телевизора с кабели за рутера и така би трябвало да може да гледаш без да спира за буфериране !

10. Тук е от
    Jan 2014

По скоро ми се иска да гледам филми с високо качество на картината и звука отколкото ме радва 3D -то. Телевизора наистина има страхотна картина при подаден добър сигнал и искам да се възползвам от това. Иначе си прав за 3D-то. Просто разликата между хард диск и лап топ е около 900 лева та за това ме интересува ще имам ли проблеми със субтитри и подкарване на определени видео файлове през хард диска. А по въпроса за 3D - до колкото успях да подкарам през безжичната връзка 10GB анимацията ICE AGE-просто е уникално. Не е за всеки ден но е готино.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. 3d субтитри
    От Borislav Vetsov във форум Телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 24-09-13, 09:56
  2. Субтитри
    От tannoy във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 12-05-06, 18:27
  3. BBC - Субтитри
    От X във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 08-09-04, 01:16
  4. СУБТИТРИ ЗА S.W.A.T.???
    От Popkaro във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 11
    Последно: 29-10-03, 13:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе