Мислех да изчакам новите модели от 2014г,но размислих.Бях се насочил към LA740,заради 100hz матрица,но четох някъде из форумите,че на моделите LA690,след 10ти месец поставят също такива матрици.Ако някой е по подробно запознат моля за полезна информация.Благодаря ви предварително.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Иначе за пусналия темата мога да кажа че засега съм много доволен от телевизора което е нормално за повечето собственици на нови такива /кой ще си признае че се е набутал
 Иначе за пусналия темата мога да кажа че засега съм много доволен от телевизора което е нормално за повечето собственици на нови такива /кой ще си признае че се е набутал  / И аз в този случай не мога да си обясня на какво се дължи доста по-високата цена на LA740 като реално няма никаква разлика в техническите данни /поне аз не открих такива/ !?
/ И аз в този случай не мога да си обясня на какво се дължи доста по-високата цена на LA740 като реално няма никаква разлика в техническите данни /поне аз не открих такива/ !? Нямам база за сравнение понеже ми е първия LED телевизор /като изключим гледане у приятели/,но съм много доволен от всичко засега. Вградения буфер си е добра екстра и ако не си маниак е напълно достатъчно за гледане на екшъни с много ефекти ! Да се ползва за браузване в нета е доста тегаво, все пак това е ТВ а не компютър,но да си гледаш 1080р клипчета от "тубата" е перфектен ! С чисто сърце мога да го препоръчам за покупка !
 Нямам база за сравнение понеже ми е първия LED телевизор /като изключим гледане у приятели/,но съм много доволен от всичко засега. Вградения буфер си е добра екстра и ако не си маниак е напълно достатъчно за гледане на екшъни с много ефекти ! Да се ползва за браузване в нета е доста тегаво, все пак това е ТВ а не компютър,но да си гледаш 1080р клипчета от "тубата" е перфектен ! С чисто сърце мога да го препоръчам за покупка !

и да го полееш със съседката :rolleyes:
 и да го полееш със съседката :rolleyes:
						 Първоначално публикувано от hristoslav2
 Първоначално публикувано от hristoslav2