Помогнете!! Какво може да не подържа LG LF652v ,че не излизат субтитри на 3D цилм чрез Домашний медиа-сервер
Помогнете!! Какво може да не подържа LG LF652v ,че не излизат субтитри на 3D цилм чрез Домашний медиа-сервер
Този пост е редактиран от гастон; 06-12-15 в 11:34.
Липсва поддръжка на IDX/SUB формата за външни графични субтитри.
Няма ли кой да оправи заглавието на темата, защото всеки път когато я видя, ми се прияжда пилешка супа?
За Joro711така е когато друг ти върши работата. По основното какво трябва да се направи?
Външен мултимедиен плеър със съответната поддръжка на необходимите формати ...
Извиняваи това ще рече?Малко съм Бос исе обърквам.
Мултимедийни плейъри
Mede8er Media player/ Медиа плейър MED600X3D High Definition 3D - без диск Media player Mede8er MED600X3D High Definition 3D - Vali Computers
или ако компютъра има HDMI изход със съответния софтуерен плеър -
https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D0...%80%D0%B8.html
Значи с Домашний медиа-сервер и компютар само няма да стане
DLNA - медийни сървъри - проверил ли си за вероятни възможности за настройка в сървъра ?
Аз съм с външен мултимедиен плеър (то не че гледам 3Д филми де ) и всичко , което ми трябва се възпроизвежда .
Този пост е редактиран от svetlio1; 06-12-15 в 16:36.
Имам и панасоник 3D на него всичко излиза без проблеми.
А провери ли в "Настройки" - "Устройства", дали в настройките за профила на LG си сложил отметка на "Всегда выполнять транскодирование, если найдены субтитры"?
П.П. Всъщност, ако не си я сложил тази отметка, няма да имаш субтитри на който и да е филм.
Открих,че играят роля настройките 8-U## и ккаквото там беше и AS## и т.н.
Не разбрах какво си открил. Успя ли да подкараш 3Д суптитри през DLNA с ДМС?
Настройките на DLNA трябва да еANSI а не както при другите ,,ТВ,, UTF-8 Незнам как ще тръге препоръчваният от LG Неро медиа хом