Отговор: Филмите не тръгват!
Въобще разчита ли флашката или само с някои файлове имаш проблеми?
512гб ? Ако не е е тайна на какви пари си я купи? ПИтам защото истинските флашки с подобен обем са от 500лв. че и нагоре, т.е. сигурен ли си че не е фейк?
Айде сега я сложи на някой компютър и провери дали там се четат филмчетата :) Ама не само първите, ами и тези които последни си записал.
Действително филмите не се отварят и на лаптопа. Пише файла същестува, но не поддържа Видео/ Аудио. Флашката е с доста дълга история и мисля да не изпадам в подробности!
Форматирай я и я пусни в тази програма за проверка:h2testw 1.4
Да си вадил флашката при включен телевизор?
Включен е телевизора, когато я махам. Пуснах я сега през тази програмка ще проверява 511999 MB около 18 часа ми вика :D
Цитат:
Първоначално публикувано от
Найден Йозов
Включен е телевизора, когато я махам. Пуснах я сега през тази програмка ще проверява 511999 MB около 18 часа ми вика :D
Това може да е причина за повреждане на файловете. Дори от LG специално наблягат на безопасното изключване на USB.
Този тест какво ще покаже не разбрах, реалната памет ли ?
Цитат:
Найден Йозов
Флашката е с доста дълга история и мисля да не изпадам в подробности!
Щом е толкова дълга историята на флашката 99% е ментак.
Вече и аз така си мисля. Ще изчакам все пак да видя какво ще покаже и програмата!
Цитат:
Найден Йозов
Вече и аз така си мисля. Ще изчакам все пак да видя какво ще покаже и програмата!
100% e ментак...интернет сайтовете са пълни с подобни оферти.....ако е истинска,струва около 500-700 лв.
Наистина е фалшива, вътре на чипа има залепена лепенка, че е 8гб !
Купува се това дето го има в магазините:), а не нещо специално, с поръчка, ибей..... USB3 64GB около 40лв. - това е поносимият вариант от към цена/големина. Ако искаш повече - външен HDD.