1 Прикачен файл(ове)
Мнение за LG ULTRA HD 43UF6907
Здравейте, в един онлайн сайт въпросния модел го предлагат за 900 лв, докато в технотата струва 1300.
Интересува ме модела има ли HDMI вход, понеже от сайта на LG оставам с убеждението, че няма LG 43UF6907 - ULTRA HD LED TV - LG телевизори, с размер на екрана XX" (XX cm), 4K резолюция и webOS 2.0 операционна система
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=18900&stc=1
Другото интересно е, че в сайта на LG пише, че в комплекта има Magic Motion дистанционно.
Отговор: Мнение за LG ULTRA HD 43UF6907
Няма начин да няма HDMI вход, но бих се изненадал ако има в комплекта Magic-а. Повече съм склонен да вярвам в написаното от Емаг отколкото това в сайта на LG. А цената е добра.
Информационните сайтове на LG понякога са толкова противоречиви и неадекватни, че заблуждават клиентите си.
От една страна уж няма HDMI, а от друга поддържа SIMPLINK (HDMI CEC). В румънския си сайт LG са написали, че има 2 HDMI порта.
Имам същия - с 2 HDMI входа, както и LAN. Точният модел е 43UF6907-ZD, на румънският сайт спецификациите са точни, но уви не много детайлни...
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aquadark
Имам същия - с 2 HDMI входа, както и LAN. Точният модел е 43UF6907-ZD, на румънският сайт спецификациите са точни, но уви не много детайлни...
Благодаря за отговора, а в комплекта имаше ли включено Magic Motion Дистанционно ?
И знаете ли колко реални Hz е матрицата, понеже никъде в темата за LG не намерих този модел ?
Не, няма Magic Remote, но на мен поне не ми липсва. Матрицата е 50Hz IPS като не съм сигурен дали има телевизор на LG под 50 (49) инча от 2015, които са са над 50Hz. Като цяло си е съвсем среден към нисък клас телевизор - трябва да се гледа фронтално (ъгълът на виждане е доста ограничен), не става за сериозна игра (конзоли), черното сивее доста, матрицата е с edge led подсветка и е осветена на квадрати, екранът е полу-гланциран и отразява много, контрастът никакъв го няма, менютата са доста досадно лагващи
Цитат:
Aquadark
Не, няма Magic Remote, но на мен поне не ми липсва.
Как прецени, че не ти липсва като нямаш? Аз и на двете ми LG-та имам и ще ми липсват много, особено AN-MR600 което замества на 100% нормалното.
Ами може би съм го ползвал преди? Гледам предимно телевизия и филми, след първоначална настройка и калбриране работа по менютата почти нямам, а браузър, карти и т.н. не ползвам. За какво ми е Magic remote, след като за двете основни функции по време на ползване - пауза и пуск - трябва да минавам през менюто? През по-голямата част от времето си cast-вам през телефона, гледам телевизия или филми. Няма да ми липсва на мен лично Magic Remote
Цитат:
Aquadark
За какво ми е Magic remote, след като за двете основни функции по време на ползване - пауза и пуск - трябва да минавам през менюто?
Не разбрах какво искаш да кажеш с това?
Че няма физически бутони за Play/Pause/FF/Rewind и ако не искаш да сменяш 2 дистанционни, трябва да се действа от менюто, което ми бе крайно изнервящо.
Необходим е един единствен допълнителен клик на скрола и ти се отварят и възможности които ги няма на нормалното дистанционно. Ама щом не те кефи си е твой избор. :)
Искам да напиша, че Netflix за този модел ще има на 7-и Март след ъпдейт.
Инфото е от оттук - Aplicación Netflix y modelos compatibles | LG España