Отговор: 42lf652v въпроси :)
Честито :Drinks:
[QUOTE=rusnakaa;7591412. Защо не мога да настроя баланс на черното, не е активно...[/QUOTE]
Активен е само при подаване на сигнал по HDMI порт.
Дори както си гледам телевизия, щом натисна 3д бутонът, изведнъж се променят цветовите настройки. И моят пресет вече не е мой, а е стандартен. Ако се върна на обикновена телевизия, пак е моят. Искам да го унифицирам и да се вижда навсякъде еднакво, че иначе във всяко едно приложение, източник и т.н. трябва въвеждам настройките отново...
При 3Д режим телевизирът автоматично превключва на други настройки. Причината е в ползването на очила, които оказват влияние на яркостта и цветовете на картината...затова с цел да се компенсира това, ТВ повишава яркостта и променя цветовият режим.
Докато го ползваш може да избереш режими - потребителски или един от двата ISF
Да, де - ок. Обаче. Аз съм настроил "експерт 2". Настройвах го сравнително дълго и се ръководих по един човек, който е калибрирал неговия телевизор. Дали ще е 3Д, дали ще е ютюб, дали ще е филм по мрежата, който съм пуснал от компютъра ми - при всички тези случаи "експерт 2" вече не е с моите настройки, ами с фабричните за режима и трябва да ги чравя пак... Това е глупавото... Ако просто ми превключваше на Стандарт, пак е поносимо, но сега ми се налага при всеки нов източник на картина - интернет тв, филми и т.н. да ги правя тези настройки от нулата...
Настройваш за един вход и това е по-добрият вариант - ако искаш настройката да важи и за други виж дали има опция "копиране на настройка" и я приложи към всички , които искаш .
Май няма за копиране. Иначе чисто за телевизията съм го настроил. Лошото е, ползвам и ютюб всеки ден, и смарт тв - 3 приложения, и гледам филми от 2 компютъра в домашната мрежа, а пък до сега разбрах, че при абсолютно всеки един случай трябва да го настройвам... доста тъпо - имам сони, самсунг и 2 вестелски телевизора, но такива проблеми не съм имал с никой от тях... Моля някой който такъв или подобен да сподели как стоят нещата при него.
Мисля, че може, да се настрои само цветната температура за всички източници. Не зная защо при телевизорите на LG от 2015 премахнаха Picture Wizard функцията. Тя дава възможност настройката в Expert Mode да се приложи за всички входове. Това обаче не включва Youtube, Smartshare и другите кино приложения. Варианта сега е да направиш настройка за всеки източник поотделно и ТВ да ги запомни.
Благодаря! Ще се наложи да го правя... Ама трябва от ЛГ да си вземат бележка и да го оправят, щото е много неудобно...
Не би трябвало, да има светли зони.
Ако е нещо като на снимката, значи има проблем с подсветката.
http://prikachi.com/images/673/8670673H.jpg
Колега, това е ужасна подсветка, независимо колко драматизира камерата. Връщай го, не го мисли!
Подкрепям колегата, връщай го!