Телевизора е купен преди 4г.
Преди около 2г. след автоматичен ъпдейт ТВ-то блоkира напълно, идваха от сервиз на LG, казаха ми че само фабрични настройки го оправят.
Върнаха го в стоков режим и алелуя..., проработи!!!
Всичко това отне около 5мин и струваше 60лв. [emoji55][emoji849]
Сервизните техници ме посъветваха [emoji55][emoji54] да не го ъпдейтвам повече, за да нямам главоболия и проблеми [emoji134]*♂️[emoji849][emoji50] аз му изключих интернета, и така до ден днешен. Разбира се звучеше ми идиотско, но след няколко дни блокирал телевизор бях склонен да се съглася на всичко за да си тръгне пак!
Основно гледам филми и сериали(телевизия по-рядко щото е пълно с реклами[emoji29]) , но все по-често се случва някой филми да не вървят, понякога свалям по 3 версии за да съм сигурен че като седна пред тв-то все една ще тръгне...
Предполагам че с един софтуерен ъпдейт би се оправил тоя проблем с нечетенето някои видео файлове(интетесното е че няма закономерност - но като че ли. avi най често отказва да пусне), но като не смея...?!?!??!
Дали да му дам автоматично(като му пусна интернет) или да му кача файла от сайта на LG - който впрочем не знам как без интернет да инсталирам, дали с лаптоп може или по друг начин !!!
Предварително благодаря на отзовалите се