------
Преглед за печат
------
Иванов 52, постовете на Христослав са изключително полезни за всички читатели, освен това не забелязвам подминаване на границите за приличие от негова страна. Много е важно да се промени отношението на LG, а и не само към българския потребител. С мълчаливото си съгласие допускат внос на шкарто, продавано за редовна стока. Това е гадното.
------
Сигурен съм, че никой е нямал целта да преминава някакви граници и съм сигурен, че цитираното, няма предвид лично вас.. Друг въпрос е, че сте го приели лично и ви уверявам, че броя постовете на hristoslav2 не е повод да анализирате полезността им или времето което отделя за съвети във форума за да помага при избора на много от нас..
------
Аналогиите, без познаване също.
Тони, територията ни се обитава от поне 95% население с ментален дефицит. Нормално е да не познава богатите хора и да ги асоциира с екземпляри като Бенчо и Доналд. Не бива да им се сърдим, но можем да се забавляваме с тях :)
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Тук си прав, но в случая става въпрос за човека, попаднал на лош телевизор. Със сигурност не е милионер, след като е тръгнал да пише тук и се засяга толкова лесно. Освен това, да се слагат всички богати хора под общ знаменател, намирам за неправилно, дори математически :)
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Е никой не слага всички под един знаменател, но у нас вероятно, 10% са реални.. останалите са политически или криминално генерирани .
И ти какво си мислиш, че милионерите са станали милионери като са "преглъщали" дадените пари за дефектни телевизори и други дефектни стоки ли???
Точно те цепят стотинката/цента...
Ако питаш мен хич не ги мисля милионерите.. и не ме влече нищо към тях.. :BigGrin
Има ли развитие по случая?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Според мен или колегата се е обидил на някой от коментарите ни или от LG са се свързали с него с молба да не троши телевизора и да изтрие оплакванието си.. По-вероятно е да е първото...