Моля помогнете ! Информация за тв LG
Здравейте ! Не мога да намеря информация за LG49UF840V с каква матрица е ? Колко херца ? И поддържа ли 3D ?
Както и за този LG49UF675V Поддържа ли 3D ? И намирам на две места различна информация за оперативната памет, колко е в действителност ?
И колко херца е ?
Интересува ме също и 49SJ800V , Цената му е над бюджета, но като сравнение с предходните два модела, дали си заслужава ?
Благодаря Ви предварително !
Отговор: Моля помогнете ! Информация за тв LG
И трите са 120hz с IPS и ако не се лъжа са Edge-Led. И не нямат 3 D те са UHDTV. Точно за оперативна памет не знам но ако се отворят повече табове примерно в браузъра поняко време ще се рестартира браузъра или YouTube примерно за да я освободи.
Благодаря ! Гледах едно ревю на LG55UF850V той не е си същия , като характеристики с LG49UF840V ? На клипа го дават с 3D ???
https://www.youtube.com/watch?v=pZ1npfpmYGk a в същия клип, казват, такова нещо, като 4к и 3д няма.
Кой от трита модела бихте ми препоръчали ?
49SJ800V Този е SHD
LG49UF675V А този с меджик дистанционно ли е ?
Това са стари модели и нямам спомен но SJ800 е най добре от трите.
Знам, че са стари модели, но на цената на която се предлагат, ме устройва. Като се има на предвид, че в момента гледам на LF652V 2015г и до него сложих Philips PUS7303 2018г LG-то го убива от всякъде. За това гледам по-стари модели на цена от около 1000лв-1100лв За тези пари, не мога да се класирам за добър телевизор 49'' 2018г Говоря за картина. Незнам дали е заради 120 херцовия панел.
Та пак на въпросите ми: съществени разлики между: LG49UF840V и LG49UF675V Моля помагайте !!!
Много е оскъдна информацията в нета за тези модели.
Тия "UF" изобщо не ги гледай , особено ако не са нови (то пък откъде ще са залежали 4 год. модели?) - тамън им е време да "хвърлят топа":wink:
Ами няма сили вече. Имам чувството, че вече съм по запознат от търговските агенти по веригите. Извода до който стигнах е че: трябва да се изръся за 49'' мин 1500-1600лв и пак трябва един месец да разучавам. А читава 42'' ка , не мога да намеря. Едните ми синеят, другите-жълтеят, трети пък цветовете хич ги няма. Ако имате идеи някакви, давайте. Аз се предавам.
Разумна цена за прилична картина е 49uk7550- 1150лв
Цитат:
Първоначално публикувано от
petiopetrow87
Разумна цена за прилична картина е 49uk7550- 1150лв
Незнам защо, но съм си втълпил, че добрият телевизор е с 120 Hz панел. Въпреки това, което изчетах, че не може да се направи разлика от 60Hz
За да работят тези 120Hz като гледаш телевизия или трябва да си с карта в телевизора или с антена ако телевизията ти е с цифров приемник през HDMI или каквото и да е вкарано като сигнал към телевизора той ще работи на 60Hz. Тези 120Hz ще работят на Netflix примерно от вграденото приложение. Единствения бонус е 10 битовия панел. Някой модел от 2019 ще могат вече да се възползват от 120Hz с HDMI 2.1
С карта сме. Но след 50 ходения и вече като ме видят, бягат консултантите по техно-веригите, единственото, което ми допадна като картина беше 49SK8500PLA
Незнам, аз ли съм с изкривено виждане или наистина този телевизор е истински.
Няма как да го видя 49SJ800V на живо, но ако прави картина като 49SK8500PLA го поръчвам веднага нищо, че е 2017г
Цитат:
dobata7412
С карта сме. Но след 50 ходения и вече като ме видят, бягат консултантите по техно-веригите, единственото, което ми допадна като картина беше 49SK8500PLA
Незнам, аз ли съм с изкривено виждане или наистина този телевизор е истински.
За мен това е най добрия телевизор за тези пари. Алтернативната е Sony 49xf8577. Друг варянт за който се сещам е Panasonic 50ex703 e ако все още го има някъде.
https://www.displayspecifications.com/en/model/24c6a37
Цитат:
petiopetrow87
За да работят тези 120Hz като гледаш телевизия или трябва да си с карта в телевизора или с антена ако телевизията ти е с цифров приемник през HDMI или каквото и да е вкарано като сигнал към телевизора той ще работи на 60Hz. Тези 120Hz ще работят на Netflix примерно от вграденото приложение. Единствения бонус е 10 битовия панел. Някой модел от 2019 ще могат вече да се възползват от 120Hz с HDMI 2.1
Тотално погрешно - какво общо има входящия сигнал с опресняващата честота на панела?
Ето една кратко инфо на Флагмана на Sony 49xf9005 който е 120Hz https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f97276f657.jpg