Ъпдейт на браузъра на LG SK8500
Здравейте!
От доста време като гледам в Ютюб през браузъра, не с приложението, ми дава съобщение, че браузърът е стар. От скоро вече излиза съобщение, че ще преустановят поддръжката и да го актуализирам. Въпросът ми е как? Като кликна на линка от Ютюб ме препраща към избор - Гугъл хром, Опера и Мозила. От техните сайтове предлагат сваляне на най-нова версия, но телевизорът не поддържа даунлоуд на файл. Та това с поддръжката на браузъра проблем на Ютюб ли е или наистина вграденият браузър на телевизора има нужда от обновяване? Актуализация на софтуера съм правил един -два пъти, когато ми е излизало, че има.
Благодаря!
Отговор: Ъпдейт на браузъра на LG SK8500
Не мисля, че имаш начин да ъпдейтнеш браузъра на самия телевизор. Защо не ползваш апликацията?
Ползвам и приложението, но в някои аспекти през браузъра ми е по-удобно. Странно ми е, телевизор от една от топ марките, модел от върховата серия, след година ползване и вече не е актуален браузъра. За какво са тези фирмени софтуерни ъпдейти, като не актуализират основна функция на телевизора и на практика я правят неизползваема.
Честно да ти кажа за мен браузъра на телевизорите е най не смарт функцията като цяло. Изключително дървен, не бих седнал да браузвам през него или да разчитам на него за каквото и да било. Приложението на YouTube е направено добре, пускаш си връзка с телефон или таблет и директно там си избираш какво да пускаш, доста по-удобно.