Резултати от 1 до 4 от общо 4
Like Tree1Одобрявам
  • 1 Post By berpan

Ъпдейт на браузъра на LG SK8500

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2014
    Живее в
    Плевен

Ъпдейт на браузъра на LG SK8500

Здравейте!
    От доста време като гледам в Ютюб през браузъра, не с приложението, ми дава съобщение, че браузърът е стар. От скоро вече излиза съобщение, че ще преустановят поддръжката и да го актуализирам. Въпросът ми е как? Като кликна на линка от Ютюб ме препраща към избор - Гугъл хром, Опера и Мозила. От техните сайтове предлагат сваляне на най-нова версия, но телевизорът не поддържа даунлоуд на файл. Та това с поддръжката на браузъра проблем на Ютюб ли е или наистина вграденият браузър на телевизора има нужда от обновяване? Актуализация на софтуера съм правил един -два пъти, когато ми е излизало, че има.
    Благодаря!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2015

Отговор: Ъпдейт на браузъра на LG SK8500

Не мисля, че имаш начин да ъпдейтнеш браузъра на самия телевизор. Защо не ползваш апликацията?

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2014
    Живее в
    Плевен

Ползвам и приложението, но в някои аспекти през браузъра ми е по-удобно. Странно ми е, телевизор от една от топ марките, модел от върховата серия, след година ползване и вече не е актуален браузъра. За какво са тези фирмени софтуерни ъпдейти, като не актуализират основна функция на телевизора и на практика я правят неизползваема.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2015

Честно да ти кажа за мен браузъра на телевизорите е най не смарт функцията като цяло. Изключително дървен, не бих седнал да браузвам през него или да разчитам на него за каквото и да било. Приложението на YouTube е направено добре, пускаш си връзка с телефон или таблет и директно там си избираш какво да пускаш, доста по-удобно.
    Gena_bs одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Огромни проблеми с LG SK8500
    От berpan във форум LG телевизори
    Отговори: 17
    Последно: 24-07-23, 20:02
  2. Свързване на Sony домашно кино с LG sk8500
    От berpan във форум Телевизори
    Отговори: 46
    Последно: 28-12-19, 16:30
  3. Отговори: 22
    Последно: 02-03-19, 20:49
  4. пренасочване на браузъра
    От snoopdoggystyle във форум Windows
    Отговори: 6
    Последно: 28-04-07, 08:40
  5. Online тест за сигурността на браузъра ви
    От Vandal във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 15
    Последно: 18-07-04, 23:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе