LG 28TN515S мнения някакви?
Търся за село за майка ми телевизор като гледам мястото 24'' ще е малко 32'' ще е много.
Така че sweet spot-a е като че ли 28''. За съжаление май само LG предлага такива.
Много ли е куц WebOS на този модел? Има го и същият но е non-smart. Смарт функциите няма да се ползват от майка ми и баща ми, но разликата в цената е минимална между смарт и нон-смарт модела.
Така че мисля смарта да взема. Ако е спирал тока или изваден контакта отчайващо бавно ли пали? Има ли някой мнения за този телевизор? С webOS 3.0 ли е или още по-стар? MagicWand дистанционно става ли за него?
Има ли вариант за youtube, hbogo и тн. или е тотален шит също като HD ready резолюцията? Да търся ли TCL с full HD и 24''? Има ли някой друг играч в 28те инчака?
Отговор: LG 28TN515S мнения някакви?
Аз имам такъв 24 инчов LG Smart но е друг модел и мога да кажа че е страхотен. Операционна система е WebOS 3.5. Има си WiFi , YouTube, HBO, и чете H.265 кодека за новите филми.
Имам и 55 инчов LG и това малкото 24 инчовото е като негово копие има всичко като големия телевизор и всичко тръгва и работи. Magic Remote не съм пробвал дали работи.
Няма ли някаква възможност да се поразбута малко и да се побере 32'.
Иначе щом е за възрастни хора все тая дали ще е смарт или не, аз лично не бих взел смарт, ако има такава възможност, на принципа: по-просто, по-добре.
Ще ти дам един прагматичен съвет:
Вземи 32" тв, не е чак толкова по-голям от 28". Малко място винаги може да се намери.
IPS дисплеите са с по-широк ъгъл на видимост и с по-добри цветове, спрямо VA дисплеите.
И да е с 1920/1080 резолюция, за да се виждат по-добре надписите и подвижен текст, който пускат в новините.
Щом смарт функциите няма да се ползват, не купувай смарт тв.
Майка ти ще е много по-доволна, ако картината е голяма, ясна и с хубави цветове, а меджик дистанционните и уеб браузерите ще са й напълно ненужни. Смятам, че ще я зарадваш повече, ако й вземеш само онова, което ще й е от полза. :)
ето тв модели за избор - цък
1 Прикачен файл(ове)
За съжаление, няма възможност да сложа 32'', бюджета в този клас не ми е проблем, но няма 28 инча, то и този 28 на LG с големите рамки идва малко много. Мога и картон да изрежа или снимам с ролетката но наистина няма място (мерих диагонал, височина и ширина) И аз искам да е Full HD, дори 28-като я мерих на размери с ролетката излиза малко навън. Прикачам и снимка на мястото. Ходих да го измеря и намясто в един Технополис и консултантът каза, че не било с WebOS на което аз не повярвах много. Един вид като на Philips Saphi-то, някаква орязана версия ми разправя :-)
По-скоро някаквъ хубав 24'' с full HD, но и такива няма.
п.п. Нещо не мога да прикача снимка смачкал съм я на 141КБ със 600х800 пиксела.
Взимай поне 28', на 24' падаш много ниско.
Аз в кухнята има 24' ЛГ, който се води монитор с тунер, също като този, който гледаш и съм много доволен.
Имам същия 28TN515S в кухнята. Имам и един 65" NanoCell в едната спалня. Всичко си има мъника като големия, единствено не поддържа запис върху флашка(HDD). Всичко друго си има. И MagicRemote му взех. Аз не мога да разбера за какво ви е FullHD при този размер, разлика няма да намерите. Ето му и спесификациите, няма какво да слушате разни псевдо консултанти.
https://www.lg.com/bg/monitori/lg-28tn515s-wz
Цитат:
Първоначално публикувано от
espace
Имам същия 28TN515S в кухнята. Имам и един 65" NanoCell в едната спалня. Всичко си има мъника като големия, единствено не поддържа запис върху флашка(HDD). Всичко друго си има. И MagicRemote му взех. Аз не мога да разбера за какво ви е FullHD при този размер, разлика няма да намерите. Ето му и спесификациите, няма какво да слушате разни псевдо консултанти.
https://www.lg.com/bg/monitori/lg-28tn515s-wz
Кой модел MagicRemote му взе? Гледам има модели 2018, 2019, 2020? (AN-MR20GA) (AN-MR19BA) (AN-MR18BA)?
Взех му AN-MR20GA. Не съм пробвал да го сдвоявам с по-стария модел на 65"-овия AN-MR19BA но съм сигурен, че и с него ще работи.