Резултати от 1 до 9 от общо 9
Like Tree2Одобрявам
  • 2 Post By hristoslav2

Мнение за LG OLED65E6V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014

Мнение за LG OLED65E6V

Здравейте,

Хвърлил съм око на LG OLED65E6V, независимо че е е стар модел - 2016-та година. Имам възможност да взема много малко употребяван такъв (на малко часове работа).
    Моля за мнение относно технологията на OLED панела му. Доколкото разбрах от форума, някъде след 2018-та има подобрение в технологията на светодиодите, които се използват. Допреди това били само цветни, а после имало и чисто бели (нещо не успях да разбера). Освен това имало подобрение и в системата за изчистване на остатъчното изображение, и т.н. Ще се радвам да споделите и мнение за работата на Web OS 3.0. В момента, мисля, че е вече версия 6.0.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2010

Отговор: Мнение за LG OLED65E6V

LG и Samsung са с на около 4-5 години поддръжка за смарт апликациите, тоест смарта може да се каже, че няма. Каквото има инсталирано като апликации това ще е и няма да се упдейтват, ако имат бъг. Аз имам C6 55 инча и като цяло не съм доволен. Най-дразнещото за мен е ужасния бандинг, който на тая серия няма филтър за да се оправя, а аз гледах на него основно нетфликс и утубе. Другото е неравномерния пейсинг на кадрите, което отново няма как да се оправи и ЛГ в това отношеное са кицу коне. За калибрацията да не говорим, дефолтната е покъртително зле на хората лицатаим мязат на портокали. Ако можеш да го тестваш предварително вьеми една флашка с филми, които си ги гледал и знаеш ка изглеждат и да има и бързи сцени и примерно някой мач на 50 кадъра да видиш дали стътърването и фрейм пейсинга ще те дразнят.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014

Благодаря за отговора.
    Просто се чудя дали си заслужава да го взема, заради възможността да гледам 3D на OLED панел.

5. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

Аз имам B6 и не виждам проблеми.Дори сравнен с BX на практика е без съществени разлики.Проблема ти не е в това,че е по-стар модел,но все пак е ползван и риска си е за твоя сметка.
    Не знам какво разбираш под добра цена,но 65CX беше под 3000,а сега има промоция на HISENSE за 2300 лв.Не вярвам старото да е по-добро
    https://edigital.bg/led-televizori/h...evizor-p886268

а 3D е нищо,според мен...2010/11 си купих първия 3D САМСУНГ и е като куклен театър.А пък и вече мисля никой не прави такова съдържание.Дали Е6 има 3D съшо се съмнявам.

6. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Аз бих купил въпросния модел точно заради 3D, иначе не видждам да има друго преимущество пред новите модели. А и от мненията из интеренет съм останал с впечатлението, че 3D се гледа най-добре точно на OLED. Като почитател на 3D и аз исках преди години да намеря E6 точно заради 3D-то.

7. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

Най-напред да види пасивното 3д.Не съм се заглеждал много,но един приятел имаше стари LG,SAMUNG и казваше ,че пасивното не било добре.
    Пък той си беше по 3Д-то.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014

Намерих го чисто нов и ще ми излезе около 4600лв. Мисля, че си заслужава. Когато е бил пуснат тук, на пазара, е струвал доста повече.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не си давай парите за този остарял телевизор.....после ще съжаляваш.

за по-малко ще си вземеш нещо ново
    https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...600/?orderby=2
    CUPONa и berpan харесват това.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014

Реално съм си харесал Philips 65OLED876, защото съм голям фен на марката, но... това 3D не ми изскача от главата...
    По-нататък, ако остана разочарован или се появят отпечатъци, пак ще се върна към марката.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Мнение за тв НЕО 3D
    От rupi във форум Други телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 01-03-14, 15:13
  2. ТВ - мнение
    От Ibr1975 във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 14-12-12, 15:54
  3. Мнение...
    От LeBron във форум Аудиотехника
    Отговори: 1
    Последно: 11-01-12, 14:42
  4. Мнение за ТВ
    От pipe82 във форум Телевизори
    Отговори: 20
    Последно: 30-11-11, 18:04
  5. Мнение
    От hunter79 във форум Аудиотехника
    Отговори: 11
    Последно: 21-04-07, 18:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе