Резултати от 1 до 6 от общо 6
Like Tree1Одобрявам
  • 1 Post By hristoslav2

LG C2 не мога да се свържа пре AirPlay

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2014

LG C2 не мога да се свържа пре AirPlay

В началото си работеше без проблеми и с телефона и с таблета. Смених рутера, продължи да си работи, пробвано само на 5Gh мрежа. В един момент телефона спря да вижда телевизора, таблета си се връзваше. На следващия ден таблета виждаше телевизора, но след някакво чакане изписваше Неуспешна връзка. Изключих телевизора от контакта, сега и телефона и таблета виждат телевизора, но и двете правят Неуспешна връзка. Това и на 5 и на 2.4Gh мрежи. Нулирах устройства, трих историята на устройствата на телевизора, ъпдейт няма…Приложението за телефон също не се връзва, иска да вържа двете устройства в една мрежа, а те са вързани в една мрежа. Рестартирах рутера… Единствената връзка е с Ютуб, мога да пусна клип, оторен на телефона в приложението на телевизора, не знам по какви канали става.
    Най-вероятно проблема е във WiFiто, но не успявам да го измисля…
    Пропуснал с З в заглавието
    Този пост е редактиран от bigchicken; 10-09-22 в 12:26.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: LG C2 не мога да се свържа пре AirPlay

Пробва ли отново със старият рутер ? LG и преди години имаха проблем с Wi-Fi връзката - прекъсваше от време на време. дефектирали wi-fi модули.

Провери си версията на фирмуера
    https://www.lg.com/bg/poddryjka/soft...LED55C21LA.AEU
    https://www.lg.com/bg/poddryjka/soft...LED55C22LB.AEU

SW File(Version 03.20.40) Detailed applicable model list : Please check with reference Tab exactly
    bigchicken одобрява това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2014

WiFiто си работи, телевизора не е свързан по лан.
    Иначе актуализация през телевизора нямам, но съм с 03.11.35 при явно актуална 03.20.40…
    Въпроса е, че нямаше никаква логична причина да се случи в точно този момент, който не е и един. Момента. Първо телефона, 2-3 дни по-късно и таблета.
    Ще упдейтна и ще видя… Само да прочета как става с изтеглен файл Благодаря за бързата препратка към необходимото
    Този пост е редактиран от bigchicken; 10-09-22 в 15:14.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2015

LG имат скандални проблеми и с AirPlay и с HomeKit. Просто софтуера им не е адекватен в тази насока. Тествал съм с модели на LG от 2018,2019 и 2020 и всичките имат едни и същи проблеми, а очевидно и при новите модели нищо не е мръднало. Имам и Apple TV 4К, където разбира се нямам никакви проблеми с AirPlay-a или Screen Mirroring-a, така че проблемите не са от интернета или рутера просто толкова си могат тия от LG. Те затова от Apple дълги години не искаха да си отключват протоколите за останалите, защото им беше ясно, че имплементацията на услугите им в останалите марки ще е на доста ниско ниво, но малко или много ги принудиха да го направят и сега user experience естествено и очаквано е потресаващ.

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2014

Това би било доста неприятно! Тъкмо намерих идеи за ползване на опцията.
    Но при мен, както описах по-горе, и приложението за телефона не иска да работи. И иска влзизане в една и съща мрежа, а всичко Е в една мрежа. Утре ще пробвам и стария рутер. преди да ъпдейтна телевизора. На това ZTE от Виваком хич му не вярвам, ама е гигабитов, за разлика от моя...

- - - - - - - - - -

Добре де, вързах стария рутер и всичко тръгна. Вързах пак новия и пак тръгна.
    Продължава да е неясно дали в телевизора, или рутера е драмата. Не ъпдейтнах. Чел съм по диагонал и не съм създал папка на флашката, та си търси мултимедийни файлове и записи само.
    Този пост е редактиран от bigchicken; 11-09-22 в 00:27.

7. Member
    Тук е от
    Apr 2015

Най-вероятно от нито единия, просто се е закрепило положението до следващия път. А за ъпдейта - той така или иначе скоро ще ти излезе по ОТА.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Не мога, да свържа ТВ с лаптопа
    От dbitzepsa във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 23-02-21, 15:13
  2. Проблем с рутер - не мога да се свържа
    От FreeStyleR777 във форум Мрежи
    Отговори: 5
    Последно: 01-06-09, 18:22
  3. Мога ли да свържа ?
    От Bilbo във форум Аудиотехника
    Отговори: 1
    Последно: 15-03-08, 11:53
  4. Мога ли да свържа аспиратора в комина?
    От bucho във форум Бяла техника
    Отговори: 6
    Последно: 31-07-07, 14:31
  5. как мога да свържа 2 харда
    От div4o999 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 7
    Последно: 20-11-04, 19:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе