Привет.
Юни 2022 си купих с голямо желание и след консултация от форума 65 инчов LG C1. Бях много доволен като за първи OLED телевизор до преди месец. Първо изгоря 1 вертикална линия леко вдясно от средата. Обадих се на LG, седмица обясняване със сервиз, но все пак казаха, че ще поръчат нов панел и до няколко седмици, ще ми сменят дефектния гаранционно. Докато ги чаках изгоря още вертикална линия и си казах по-добре на този от колкото на новия панел. Миналата седмица дойдоха техник и в рамките на 40 минути получих тв с нов панел. Всичко точно, но до днес. Появи се вертикална синя линия точно през средата на телевизора, която дори остава ярко да свети след изключване на тв, 10на минути. Естествено от LG казаха, че ще пратят отново техник и ще видят както ще трябва да се сменя, дали и някоя платна не е проблемна. Моля за мнение, тези дефекти толкова често ли се случват или аз съм просто карък. Отделно от това, ако хипотетично 3 път дефектира има ли вариант при, който мога да поискам връщане на пари или замяна с по-нов модел като С2 например?
Благодаря.