Ако са на близки цени, аз удрям един глас за G2, особено ако ще го закачаш на стена. ( идва без стойка за мебел)
Малко по ярък е а и се знае че LG избира по добрите си панели за G сериите + това 5 години гаранция от производителя, дори и при изгаряне на панела от статични изображения.
Голямото предимство на C3 пред G2 e че по добре се справя със съдържанието с по ниска резолюция, ъпскелва по добре, заради подобрения си алгоритъм и процесор.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 29-08-23 в 00:38.
По мое мнение си вземи g2, това си е премиум моделът на марката. C3 има по -висока цена просто защото е нов модел, иначе е средна класа. Погледни и Sony a90j, доста се колебах за него…
Казват,че 65'' е новото 50.Та 55'' е новото 40.
Кой да е 55'' телевизор не заслужава да се разглежда на обсъжданите цени.2к е абсолютен максимум и пак не бих ги дал.Има 65'' OLED за под 2,5к.А при процесорите за които всички говорят може и да видиш разлика,ама поне аз не съм сигурен...Не знам за игри.
Аз в LGB6 и BX не намирам и със сигурност не са с еднакви процесори.
Разбира се парите са си твои и няма нужда да ме слушаш...ама 10'' са си 10.Дори не са и 9.
Е то това не е много ново. Ново може да е за нас, понеже сме много назад. В белите държави хората масово търсят над 83" за всекидневни, а 77" ги ползват за спални. Доскоро тук това бе немислимо по чисто икономически причини, но постепенно и българите започнаха да се оглеждат по големите размери.
Съгласен съм за големите телевизори, но следва да се има предвид и качеството на сигнала.
При мен нещата изглеждаха далеч по-добре при 65 инчовия G2 при кабелна и 70 процента от предлага в YouTube.
Като знам и колко големи са масовите спални в БГ , 77 за спалня е абсурд и напрежение.
Така е. За това всеки да си прави сметката Не веднъж е говорено, ако се ползва за наще утепани кабеларки, всичко над 65" (да не кажа 55") е безмислено. Аз винаги бих предпочел по-малък диагонал, но върхова серия, отколкото 77"+ от ниските и средните серии.
Аз да кажа, че точно кабеларката на NET1 си е доста прилично изглеждаща на 75" / 77" екран, досега не съм попадал на по-качествен сигнал. За разлика от сателитната на А1, която на 65", даже и на 55", изглежда по-зле. Също видях, че имам един безплатен профил за A1 XploreTV, та реших да видя за какво става въпрос и веднага се забеляза мацаницата, която липсва при кабелната тв.
Вкъщи сме само с oled. Два броя Sony (66", 55") и едно LG (55"). Телевизията е експлор на ментел, като двете Sony-та определено се справят по-добре при ъпскейла на насраното съдържание подавано от ментелци и това е видимо с просто око.
Аз съм с С1, но това няма никакво значение. Технологията на всички LG -та е еднаква. В рейтингс отскоро правят и оценки на различните брандове за ъпскейл и там има доста изписано по темата.